Ingrediente: Pentru fasole: 1 lingură de ulei vegetal 100 gr piept de porc afumat (aproximativ 4 felii) 1 ceapă tocată 1 cățel de usturoi 40 g pastă de tomate...
Ingrediente: 150 gr de făina 5 gr praf de copt (1/2 plic) 3 ouă 100 ml ulei de măsline 15 gr parmezan ras (2 linguri) 40 gr mozzarella rasă sare piper 70 gr...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 1 paine panini 100 gr de ton sfaramat 4 felii de mozzarella Cateva felii de ceapa rosie cateva capere 50 gr sos de rosii 2 linguri de ulei de...
Ingrediente: Aluatul: 280 gr de faina 1 lingura zahar 1 lingurita de sare 10 gr drojdie proaspata 120 ml lapte 60 ml apa 30 gr unt Umplutura: 4 linguri sos de...
Ingrediente: 1 paine panini 5 felii de chorizo 2 felii de Emmental 1 mana de salata mielului (fetica) 1 mana de rucola 50 gr sos de rosii 2 linguri de ulei de...
Ingrediente: 2 pâini pita 200 gr pui (muschiuleti în acest caz) 1 lingură de ulei de măsline 2 linguri de iaurt grecesc 1 lingură suc de lămâie sare piper 1...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: 3 dovlecei 500 ml sos de roșii 70 ml vin alb Ulei de măsline extravirgin (dupa gust) Sare după gust Piper negru (după gust) Oregano (dupa gust)...
Ingrediente: 2 vinete 1 aluat brisée -aluat pentru tartă sărată 2 linguri de sos de roșii 1 lingură de miere 1 ceapă galbenă 2 căței de usturoi 1 lingură...
Ingrediente: 1 ceapă rosie 2 căței de usturoi 265 gr fasole albă (din conservă, scursă) 140 gr de porumb (din conservă, scurs) 200 gr coulis de roșii 1 lingură...
Ingrediente: Pentru aluat: 150 gr faina integrala 150 gr faina 50 gr parmezan 10 gr sare 15 gr drojdie proaspata (sau un plic de drojdie uscata) 210 ml apa...
Ingrediente: Supa : 750 ml apa 1 cub supa vegetala 60 gr unt de migdale 70 gr pasta de tomate 1 lingurita otet balsamic un praf de sare 1/2 lingurita pudra de...
Ingrediente: Pentru sosul bolognese de legume: 50 gr proteine din soia - tip granule 1 tulpină de țelină 1 morcov 1 ceapă 2 căței de usturoi Un strop de ulei...
Ingrediente: 340 gr taglietelle 3 dovlecei 70 ml vin alb (pentru amestecare) 500 ml sos de rosii Ulei de masline extravirgin (după gust) Sare (după gust)...
Ingrediente: 650 g faina 2 pliculete drojdie uscata sau un cub de 50g de - drojdie proaspata 3 linguri zahar 1 lingurita sare de mare grunjoasa 200ml apa 50ml...
Ingrediente: 1 conserva naut (spalat si scurs) 1 conserva fasole rosie (spalata si scursa) 1 conserva boabe de porumb 4 rosii (4-5 de la care am scos zeama si...