Ingrediente: 500 g faina 2 oua o cana lapte 100 g unt 4 linguri zahar 1 plic drojdie uscata esenta de rom coaja rasa de la o lamaie 50 g stafide 1/2lingurita sare
Nu este clar unde exact in Italia a fost produsa pentru prima data acest fel de paine, insa macar un sortiment de ciabatta poate fi gasit in fiecare regiune din Italia.
Ingrediente: 1 cub drojdie de bere 2 linguri zahar 1 lingurita sare de mare grunjoasa 1 ou 500 ml lapte 100 ml ulei de orez 200 g faina de porumb 800-900 g...
Ingrediente: felii de paine ceva mai groase , unt , lapte , sos de rosii , salam , piept de pui afumat , carnati picanti , ciuperci din conserva , cascaval ,...
Ingrediente: 8 felii de paine unt pentru uns feliile de paine 1 ou 150 ml lapte 150 ml smantana vanilie coaja de portocala razuita cu aparatul de curatat...
Ingrediente: 200 ml apa in care au fiert cartofii 2 linguri ulei 375 g faina pentru paine 125 g piure rece de cartofi 1 lingura lapte praf - 1 lingurita sare 1...
Bruschetta este un aperitiv din Italia a carei origine dateaza cel putin din secolul al 15-lea provenind din cuvantul italian bruscare, care inseamna "ars/fript pe jar" si este de obicei servita ca aperitiv, gustare sau garnitura.
Ingrediente: faina cca 800 gr (daca mai e nevoie la framantat, mai adaugati) -2 oua intregi -lapte caldut -250 ml -ulei -125 ml -susan -mac -2 lingurite de...
Ingrediente: 500 grame faina alba (tip 650) 1 1/2 lingurite de bicarbonat de sodiu 1 lingurita de sare 1 lingurita de zahar 450 ml sana cu sucul de la o...
Ingrediente: 350 g faina de grau integrala 200 ml apa calduta 1/2 lingurita sare de mare 2 lingurite miere de albine 20 g drojdie proaspata 2 linguri ulei de...
Ingrediente: 500 g de faina integrala de grau si secara 33o ml apa,1 lingurita de zahar 12 g drojdie proaspata 1/2 lingurita de sare 2-3 linguri ulei de...
Ingrediente: 6 felii de paine 2 felii sunca fiarta 2 oua fierte tare 10 masline fara samburi 1 fir ceapa verde ½ ardei kapia 4 linguri pasta de rosii 1 ou crud...