Paine impletita si colacei
Ingrediente
4
Cost estimat: 2.01Euros€ (0.5€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Faina cernuta se pune intr-un vas incapator.Se face un loc in ea in care adaugam drojdia dizolvata cu zaharul si putin lapte cald formand maiaua.Dupa ce a crescut adaugam oul ,sarea si restul de lapte framantand aluatul pana ce devine elastic.
- Se adauga putin ulei si se framanta incontinuare pana ce se desprinde de pe vas.Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.Se imparte aluatul si se impleteste in diferite forme dupa bunul plac.
- Impletit painea in patru.Se unge cu ou dupa ce a crescut si se presara cu mac si susan.Se coace la foc potrivit pana ce se rumeneste frumos. Pentru impletitura inspirat din filmuletele Laurei Laurentiu.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 635Kcal
- Carbo: 95.9g
- Grăsimi: 17.5g
- Grăsimi sat.: 3.3g
- Proteine: 19.8g
- Fibre: 5.1g
- Zahăr: 8.5g
- ProPoints: 17
- SmartPoints: 19
Informații nutriționale pentru 1 porție (227g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Good :)
am gătit această rețetă
anonymous
Ffffffffffffoarte bun.............
anonymous
Foarte bun....
anonymous
Buni
anonymous
Fff buna
anonymous
Super tare felicitari
anonymous
Exact ca la bunica
anonymous
Felicitari bucatarului/
Punctează această reţetă