Paine impletita si colacei

Aperitiv
Foarte ușor
40 min
635 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 2.01 (0.5€/porție)

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Faina cernuta se pune intr-un vas incapator.Se face un loc in ea in care adaugam drojdia dizolvata cu zaharul si putin lapte cald formand maiaua.Dupa ce a crescut adaugam oul ,sarea si restul de lapte framantand aluatul pana ce devine elastic.
  • Se adauga putin ulei si se framanta incontinuare pana ce se desprinde de pe vas.Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.Se imparte aluatul si se impleteste in diferite forme dupa bunul plac.
  • Impletit painea in patru.Se unge cu ou dupa ce a crescut si se presara cu mac si susan.Se coace la foc potrivit pana ce se rumeneste frumos. Pentru impletitura inspirat din filmuletele Laurei Laurentiu.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 635Kcal
  • Carbo: 95.9g
  • Grăsimi: 17.5g
  • Grăsimi sat.: 3.3g
  • Proteine: 19.8g
  • Fibre: 5.1g
  • Zahăr: 8.5g
  • ProPoints: 17
  • SmartPoints: 19
Informații nutriționale pentru 1 porție (227g)
LLorycarp

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Good :)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ffffffffffffoarte bun.............

abuz

anonymous

Foarte bun....

abuz

anonymous

Buni

abuz

anonymous

Fff buna

abuz

anonymous

Super tare felicitari

abuz

anonymous

Exact ca la bunica

abuz

anonymous

Felicitari bucatarului/

abuz