Petitchef

PAINE IMPLETITA IN 4(TEHNICA I)

Aperitiv
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Framantat un aluat elastic pe care lasat la crescut,pana si-a dublat volumul.Cand a crescut suficient rasturnat aluatul pe planul de lucru uns cu o pelicula de ulei impartit in 4 si format 4 suluri egale.
  • Tehnica este foarte simpla:se impletesc in 3 sulurile 2,3 si 4,iar sulul 1 se da pe sub sulul din pozitia 2,si tot asa.
  • Pinea se lasa la crescut,se unge cu galbenus amestecat cu lapte si se pun diferite seminte deasupra.
    Painea se coacein primele 10 minute la foc mare(190-200 grade),dupa care se reduce temperatura o treapta(la 170-180grade) si se continua coacerea inca aprox.25-30 minute.


Poze

PAINE IMPLETITA IN 4(TEHNICA I)
PAINE IMPLETITA IN 4(TEHNICA I) - poza 2
PAINE IMPLETITA IN 4(TEHNICA I) - poza 3
PAINE IMPLETITA IN 4(TEHNICA I) - poza 4
PAINE IMPLETITA IN 4(TEHNICA I) - poza 5
PAINE IMPLETITA IN 4(TEHNICA I) - poza 6
PAINE IMPLETITA IN 4(TEHNICA I) - poza 7
PAINE IMPLETITA IN 4(TEHNICA I) - poza 8

Întrebări:




Comentarii:

26/01/2013

Foarte interesant

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2 h 50 m
Foarte ușor
Rețetă Pâine cu usturoi în stil stea
Pâine cu usturoi în stil stea
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2 h 35 m
Ușor
3 / 5
Rețetă Paine brioche fara unt, super pufoasa
Paine brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor
Rețetă Pâine arici umplută în stil tartiflette
Pâine arici umplută în stil tartiflette
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Julienne – Tehnica de taiere in betisoare Julienne – Tehnica de taiere in betisoare Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează