Petitchef

Paine impletita

Altele
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor
650 Kcal

Ingrediente

6
Cost estimat: 2.26 (0.38€/porție)

Preparare

  • Se pune drojdia cu zaharul si cca 100ml apa calduta sa se dizolve,separat se amesteca faina cu sarea si apoi se adauga drojdia dizolvata,se framanata si se adauga cate putina apa calduta pana cand se formeaza un aluat mai moale,la final se adauga uleiul si se lasa sa creasca intr-un loc calduros pentru cca 1 ora,se imparte apoi aluatul in sase bucati egale,si se fac sase suluri.
  • Se impletesc din trei suluri o paine si se pune in tava tapetata cu hartie de copt,se face la fel si cu celelalte trei suluri,se ung deasupra cu ou batur cu putina apa si se lasa la crescut iar cca 30-40 minute,se coace la foc moderat.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 650Kcal
  • Carbo: 120.1g
  • Grăsimi: 7.7g
  • Grăsimi sat.: 1.2g
  • Proteine: 20.1g
  • Fibre: 6.7g
  • Zahăr: 4.7g
  • ProPoints: 17
  • SmartPoints: 19
Informații nutriționale pentru 1 porție (197g)


Poze

Paine impletita
Paine impletita - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2 h 50 m
Foarte ușor
Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2 h 35 m
Ușor
3 / 5
Rețetă Paine brioche fara unt, super pufoasa
Paine brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor
Rețetă Pâine arici umplută în stil tartiflette
Pâine arici umplută în stil tartiflette
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pâine cu usturoi în stil stea
Pâine cu usturoi în stil stea
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Cum sa faci paine de casa – colectie de retete Cum sa faci paine de casa – colectie de retete „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează