Petitchef

Paine impletita in 6

Aperitiv
6 porții
20 min
30 min
Foarte ușor
372 Kcal

Ingrediente

6
Cost estimat: 1.05 (0.17€/porție)

Preparare

  • Toate ingredietele pus la framantat si dospit in cuva masinii de paine.Daca este nevoie mai puteti adauga putina faina,trebuie sa avem un aluat nelipicios,altfel va fi greu de lucrat.
  • Aluatul dospit il impartim in 6 parti aproximativ :) egale,pe care le intindem sub forma de sul.Prindem toate sulurile la un capat,presandu-le unele peste altele si le asezam sub forma de raze.
  • Urmeaza apoi doar 3 miscari care trebuiesc invatate.Trebuie sa recunosc ca am exersat o vreme pana le-am prins exersat pe orice imi era la indemana de impletit,parul papusii Amirei,niste plastilina de la Robert,niste aluat simplu facut din faina si apa.
  • Deci,pasii sunt urmatorii:Sulul din dreapta il aducem in partea stanga.Sulul din stanga il aducem in partea dreapta.Facem un spatiu intre cele 4 suluri si aducem sulul din stanga in centru dupa care aducem un alt sul din dreapta in stanga.Apoi aducem sulul din dreapta sus in centru dupa care aducem un alt sul din stanga in dreapta
  • Promit sa revin cu poze la fiecare pas in parte.
    Se repeta aceste 3 miscari pana terminam de impletit.Capetele le inchidem ca si pe celelalte,le presam unule peste altele.
  • Cam asa arata painea impletita si pusa la crescut cam o ora in tava pe hartie de copt.Se unge cu ou batut cu putin lapte si se presara cu oregano.
  • Se da la cuptorul incins la 200 grade,pana se rumeneste.Crocanta la exterior si pufoasa la interior,o minunatie.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 372Kcal
  • Carbo: 66.1g
  • Grăsimi: 5.7g
  • Grăsimi sat.: 1g
  • Proteine: 11.4g
  • Fibre: 3.6g
  • Zahăr: 3.5g
  • ProPoints: 10
  • SmartPoints: 11
Informații nutriționale pentru 1 porție (150g)


Poze

Paine impletita in 6
Paine impletita in 6 - poza 2
Paine impletita in 6 - poza 3
Paine impletita in 6 - poza 4
Paine impletita in 6 - poza 5
Paine impletita in 6 - poza 6
Paine impletita in 6 - poza 7
Paine impletita in 6 - poza 8

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2 h 50 m
Foarte ușor
Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2 h 35 m
Ușor
3 / 5
Rețetă Paine brioche fara unt, super pufoasa
Paine brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor
Rețetă Pâine arici umplută în stil tartiflette
Pâine arici umplută în stil tartiflette
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pâine cu usturoi în stil stea
Pâine cu usturoi în stil stea
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Cum sa faci paine de casa – colectie de retete Cum sa faci paine de casa – colectie de retete „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează