Petitchef

Paine impletita

Aperitiv
4 porții
1 oră
40 min
Foarte ușor
554 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 1.52 (0.38€/porție)

Preparare

  • Se framanta din toate aceste ingrediente un aluat elastic,care nu se lipeste de vas. Daca mai trebuie mai adaugati faina,dar nu prea multa. Se lasa la crescut in jur de 30 de minute.Sau cu cat mai mult cu atat mai bine.
  • Se pune aluatul pe masa de lucru si se mai framanta cu putina faina sa nu se lipeasca.
  • Se rupe 1/3 din aluat. Fiecare bucata de aluat se imparte in trei parti si se intind rulouri de lungimea tavii in care va fi coapta painea. Cele trei rulouri mai groase se impletesc. Se incepe din mijloc.
  • Aluatul astfel impletit se pune in tava unsa cu ulei sau tapetata cu hartie de copt si se aplatizeaza putin. Se impletesc si celelate rulouri mai subtiri si se aseaza peste celelate trei. Se aplatizeaza putin.
  • Se lasa painea sa creasca 20 minute. Se unge cu ou si se presara susan sau mac. Se coace la 180 grade timp de 35-40 minute.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 554Kcal
  • Carbo: 96.9g
  • Grăsimi: 9.1g
  • Grăsimi sat.: 1.6g
  • Proteine: 17.2g
  • Fibre: 5.3g
  • Zahăr: 5.5g
  • ProPoints: 15
  • SmartPoints: 16
Informații nutriționale pentru 1 porție (221g)


Poze

Paine impletita
Paine impletita - poza 2
Paine impletita - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2 h 50 m
Foarte ușor
Rețetă Paine brioche fara unt, super pufoasa
Paine brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor
Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2 h 35 m
Ușor
3 / 5
Rețetă Pâine arici umplută în stil tartiflette
Pâine arici umplută în stil tartiflette
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pâine cu usturoi în stil stea
Pâine cu usturoi în stil stea
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează