Petitchef

Paine impletita aromata cu pesto

O reteta de casa, accesibila tuturor si potrivita pentru ridicarea moralului: D
Urmati pasii pentru a face aceste painici impletite si aromate cu pesto verde! Totul este explicat in retata scrisa, fotografii si in videoclip.

Felul principal
4 porții
20 min
2 ore
30 min
Foarte ușor
290 Kcal

Video

YouTube

Ingrediente

4
Cost estimat: 0.96 (0.24€/porție)

Materiale

  • sucitor
  • robot patiserie

Preparare

  • Etapa 1 - Paine impletita aromata cu pesto
    Puneti faina si sarea in vasul robotului. Formati o gropita si asezati drojdia faramitata (aveti grija sa nu intre in contact cu sarea). Adaugati parmezanul, uleiul de masline, apa si framantati aproximativ 5 minute.
  • Etapa 2 - Paine impletita aromata cu pesto
    Formati minge din aluat si lasati sa se odihneasca timp de o ora la temperatura camerei.
  • Etapa 3 - Paine impletita aromata cu pesto
    Separati aluatul in doua bucati. Intindeti aluatul pe o suprafata de lucru pudrata cu faina, apoi intindeti pesto peste aluatul intins.
  • Etapa 4 - Paine impletita aromata cu pesto
    Rulati aluatul si apoi intindeti usor pentru a-l lungi. Taiati pe jumatate, in lungime.
  • Etapa 5 - Paine impletita aromata cu pesto
    Rasuciti cele doua suvite.
  • Etapa 6 - Paine impletita aromata cu pesto
    Insafurati suvitele rasucite, dand forma unui melc, apoi transferati pe o tava acoperită cu hartie de copt.
  • Etapa 7 - Paine impletita aromata cu pesto
    Lasati cele doua painici sa stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Ungeti ulei de masline painicile si coaceți 30 minute la 180° C.
  • Etapa 8 - Paine impletita aromata cu pesto
    Gata!

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 290Kcal
  • Carbo: 44.5g
  • Grăsimi: 7.6g
  • Grăsimi sat.: 1.6g
  • Proteine: 9.1g
  • Fibre: 2.8g
  • Zahăr: 1.7g
  • ProPoints: 8
  • SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (129g)


Echipamente de gătit

Cuptor

Poze

Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto - poza 2
Paine impletita aromata cu pesto - poza 3
Paine impletita aromata cu pesto - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pâine cu usturoi în stil stea
Pâine cu usturoi în stil stea
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Paine brioche fara unt, super pufoasa
Paine brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor
Rețetă Pâine arici umplută în stil tartiflette
Pâine arici umplută în stil tartiflette
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2 h 35 m
Ușor
3 / 5
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Supă asiatică de pui super aromată și reconfortantă
Supă asiatică de pui super aromată și reconfortantă
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Cum sa faci paine de casa – colectie de retete Cum sa faci paine de casa – colectie de retete „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează