Punem apa pentru paste la fiert.Intr-o tigaie punem 30-40 g ulei masline (cateva linguri) cu filè-urile de ansoa,ardeiul rosu taiat feliute si 1-2 catei usturoi zdrobiti cu lama cutitului,doar cat sa iasa aroma,iar cand tind sa devina inchisi la culoare ii scoatem pentru a nu lasa un gust amar in ulei. Cu o lingura de lemn zdrobim filè-urile de ansoa. Miezul de paine deja pregatit si sfaramitat cu degetete sau daca era prea tare su ajutorul robotului de bucatarie, il punem in alta tigaie cu cateva linguri de ulei in care am pus un catel de usturoi zdrobit la fel,cu lama cutitului.Lasam miezul de paine sa se tosteze bine,pana capata o culoare aurie.Adaugam patrunjelul tocat marunt si stingem.Eu l-am pus la sfarsit,insa e bine oricum.Se asorteaza foarte bine cu restul ingredientelor. Scurgem pasta,avand grija sa fie putin al dente,o pasta prea fiarta e un sacrilegiu.O punem peste uleiul cu ansoa si amestecam bine.Adaugam apoi miezul de paine tostat si servim imediat. Sooo delicious !
Excelenta combinatia,spaghetti-ele sunt oricum viata mea si punctul meu forte in bucatarie!dar reteta asta nu mi-ar fi venit in minte niciodata cred..desi eu folosesc f des combinatia paste-peste...dar foloseam ton sau macrou...niciodata nu m-as fi gandit la anchoa ca si baza de gust...,merci pt sugestie!felicitari!
Comentarii:
Crap, daca vrei engleza. Rahat in romaneste. Stai dracului acasa, croseteaza si nu te mai da mare gospodina.
De unde ati scos mizeriile astea de rete ?
Pare interesant,de incercat
...adevarata..bravo
Paste cu paine?
Tostat: o comună în departamentul Hautes-Pyrénées din sudul Franței. În 2009 avea o populație de 445 de locuitori.
Excelenta!
Nu ma incanta
Bun!
Excelenta combinatia,spaghetti-ele sunt oricum viata mea si punctul meu forte in bucatarie!dar reteta asta nu mi-ar fi venit in minte niciodata cred..desi eu folosesc f des combinatia paste-peste...dar foloseam ton sau macrou...niciodata nu m-as fi gandit la anchoa ca si baza de gust...,merci pt sugestie!felicitari!