Petitchef

Spaghetti cu ansoa si miez de paine tostat

Antreuri
3 porții
5 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Punem apa pentru paste la fiert.Intr-o tigaie punem 30-40 g ulei masline (cateva linguri) cu filè-urile de ansoa,ardeiul rosu taiat feliute si 1-2 catei usturoi zdrobiti cu lama cutitului,doar cat sa iasa aroma,iar cand tind sa devina inchisi la culoare ii scoatem pentru a nu lasa un gust amar in ulei.
    Cu o lingura de lemn zdrobim filè-urile de ansoa.
    Miezul de paine deja pregatit si sfaramitat cu degetete sau daca era prea tare su ajutorul robotului de bucatarie, il punem in alta tigaie cu cateva linguri de ulei in care am pus un catel de usturoi zdrobit la fel,cu lama cutitului.Lasam miezul de paine sa se tosteze bine,pana capata o culoare aurie.Adaugam patrunjelul tocat marunt si stingem.Eu l-am pus la sfarsit,insa e bine oricum.Se asorteaza foarte bine cu restul ingredientelor.
    Scurgem pasta,avand grija sa fie putin “al dente”,o pasta prea fiarta e un sacrilegiu.O punem peste uleiul cu ansoa si amestecam bine.Adaugam apoi miezul de paine tostat si servim imediat.
    Sooo delicious !


Poze

Spaghetti cu ansoa si miez de paine tostat
Spaghetti cu ansoa si miez de paine tostat - poza 2
Spaghetti cu ansoa si miez de paine tostat - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

22/12/2015

Crap, daca vrei engleza. Rahat in romaneste. Stai dracului acasa, croseteaza si nu te mai da mare gospodina.

(0) (0) Abuz
21/12/2015

De unde ati scos mizeriile astea de rete ?

(0) (0) Abuz
22/12/2014

Pare interesant,de incercat

(0) (0) Abuz
21/12/2014

...adevarata..bravo

(0) (0) Abuz
21/12/2014

Paste cu paine?

(0) (0) Abuz
21/12/2014

Tostat: o comună în departamentul Hautes-Pyrénées din sudul Franței. În 2009 avea o populație de 445 de locuitori.

(1) (0) Abuz
21/12/2014

Excelenta!

(0) (1) Abuz
21/12/2013

Nu ma incanta

(1) (0) Abuz
04/02/2013

Bun!

(0) (1) Abuz
04/02/2013

Excelenta combinatia,spaghetti-ele sunt oricum viata mea si punctul meu forte in bucatarie!dar reteta asta nu mi-ar fi venit in minte niciodata cred..desi eu folosesc f des combinatia paste-peste...dar foloseam ton sau macrou...niciodata nu m-as fi gandit la anchoa ca si baza de gust...,merci pt sugestie!felicitari!

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Brioșe cu roșii si miez moale de mozzarella
Brioșe cu roșii si miez moale de mozzarella
8 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftele cu miez de mozzarella
Chiftele cu miez de mozzarella
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pâine cu usturoi în stil stea
Pâine cu usturoi în stil stea
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Chipsuri de paine pita - reteta expresa
Chipsuri de paine pita - reteta expresa
20 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează