Pizza cu blat de paine
Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Pornim cuptorul aragazului. Tapetam cu hartie de copt o tava. Trecem feliile de paine prin lapte, le asezam in tava astfel incat sa captusim bine toata suprafata.
- Laptele ramas il batem cu oul crud si-l turnam in tava peste paine. Punem tava in cuptor pentru 15? pentru a se forma crusta. Intre timp tocam ceapa, ardeiul, feliem ouale si maruntim sunca.
- Scoatem tava din cuptor si intindem jumatate din pasta de rosii peste blat, dupa care repartizam uniform si in straturi, restul ingredientelor.
- Deasupra radem cascaval, punem pasta ramasa si dam dinnou la cuptor pentru 20-25.Servim calda, dar se poate consuma si rece.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă