Pizza cu blat de paine

Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Pornim cuptorul aragazului. Tapetam cu hartie de copt o tava. Trecem feliile de paine prin lapte, le asezam in tava astfel incat sa captusim bine toata suprafata.
  • Laptele ramas il batem cu oul crud si-l turnam in tava peste paine. Punem tava in cuptor pentru 15? pentru a se forma crusta. Intre timp tocam ceapa, ardeiul, feliem ouale si maruntim sunca.
  • Scoatem tava din cuptor si intindem jumatate din pasta de rosii peste blat, dupa care repartizam uniform si in straturi, restul ingredientelor.
  • Deasupra radem cascaval, punem pasta ramasa si dam dinnou la cuptor pentru 20-25.Servim calda, dar se poate consuma si rece.

Punctează această reţetă

lia.groziLia.grozi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: