Ingrediente: Pentru "biga" avem nevoie de : 250 g faina 5 g drojdie proaspata 150 ml apa calduta Aluat: 300 ml apa calduta 15 g dojdie proaspata 500 g faina 2...
Ingrediente: 1 cana cu boabe de soia, cca 24 de ore 1/2 de cana cu apa 1 cana cu apa, 1 limgurita cu sare, 4-5 catei de usturoi zdrobiti, 1/4 de ceapa taiata...
mal
Sunt treaza de inainte sa se crape de ziua si de atunci imi tot alearga planurile pentru ziua de astazi prin minte. Ba mi-am intocmit chiar si o lista cu "ce am de facut astazi", insa nu ma pot da dusa de la fereastra.
Mi-am aruncat pentru o
mal
Bine v-am regasit!
Dupa o scurta pauza, timp in care am fost plecata la munte sa gatesc de Revelion pentru oaspetii de la tabara unde lucrez pe timpul verii, am revenit in Timisoara.
Nu pot sa spun ca mi-a fost dor de oras, nicidecum. Ma si
mal
Pentru iubitorii de mancaruri picante , dar si pentru toti ceilalti care ma vizitati pe blog, cat si pentru familia mea , am pregatit acest gulas picant din carne de porc cu galuste de paine.
Cred ca la origini e mancare ungureasca, eu insa o
Am primit aceste retete de la Gabriel B. si ii multumesc foarte mult pentru aceste retete!!!! :)) Iata mesajul original:
Va trimit cateva retete facute cu aparatul meu VORTEX-500g
Cantitatile sunt numai pentru 500g
PAINE ALBA(program BASI
Mi-am cumparat o carte cu retete de paine din toata lumea.Si cum i-mi place foarte mult sa fac paine, am zis s-a prepar din cand in cand cate o reteta noua.Sotului meu nu-i place noutati, dar aceasta paine a fost primul care a mancat din i-a, are un miro
Sursa de inspiratie este aceeasi ca la painea impletita in patru,tehnica I http://cuinabanateana.blogspot.com/2010/04/cum-se-impleteste-painea-in-4-dar-in-5.html Aluatul folosit este acelasi ca aici . Tehnica este urmatoarea: -aluatul de imparte in
Asadar, din nou paine, deaceasta data impletita in 4. Si mai sunt cateva impletituri pe care nu le-am incercat inca dar sunt pe lista :). Din nou multumiri Laurei Laurentiu pentru filmuletele ajutatoare. Reteta, aceeasi ca de obicei.
aluatul cre
mal aceasta e cea mai simpla reteta dupa care pregatesc mielul .e reteta mea de friptura moale si suculenta facuta la tigaie. evit sa pun mielul la cuptor cand gatesc cantitate mica deoarece se usuca chiar daca-i pun folie. asadar...pun la incins in tig
Cum este ziua mondiala a paini, vin sa va prezint painea pe care o fac aproape pe fiecare sfarsit de saptamana, de cand am descoperit reteta . Este o paine foarte gustoasa si nutritiva, plina de propietati, chiar si cu vit B12, care atat de mult avem nev
Cum a trecut destul timp de cand nu am mai postat o reteta de paine, mam hotarat sa fac painea nemteasca, care a fost un succes la mine in casa, o paine fuarte puroasa si gustoasa ,ca ai manca-o si guala. Como ya paso bastante tiempo desde cuando he po
Timp de preparare: 15 minute
Ingrediente: felii de paine mai veche de o zi, oua, o bucata de branza de oaie, sare, ulei.
Pentru aceasta reteta, cantitatile folosite sunt in functie de numarul membrilor din familie. Eu am folosit 3 oua si in functie
Va prezint o paine delicioasa!Reteta este de pe blogul lui Hilmar , daca va-ti indragostit de coca si de a face, pe blogul lui Hilmar gasiti multe retete interesante si metode de a pregati o paine buna!Reteta este cu mici modificari in
Dragelor,va prezint inca o reteta inventata de mine..este un fel de kebab-sandwich ,dar in stilul meu,of course ! ;)) De fapt..nici nu stiu cum s-o numesc..dar indiferent de ce-ar fi,v-o recomand cu placere..este absolut delicioasa! :))))
Pâine mai u?or de f?cut decât aceasta nu cred s? existe :)). Ce vreau s? zic? P?i, doar m?sor / cânt?resc urm?toarele ?i le dau drumul în ma?ina de pâine în ordinea pe care o scriu aici: 220 ml ap? 4 linguri ulei (eu folosesc de m?sline) 8 gr sare 10 g
Vre?i s? ave?i un mic dejun mai pu?in s?n?tos? Asta este una din ideile pe care le-am luat de pe blogul lui Edo , singura problem? este c? eu ce am f?cut nu este foarte estetic, în primul rând fiind de vin? pâinea care era cu cartofi :) Este foarte si
O paine naturala si foarte buna. Un pan natural y muy rico. Ingrediente: 300 gr faina superioara 200 gr faina integrala 300 ml apa 9 gr sare 10 gr lecitina de soia 220 gr drojdie naturala Ingred
Din aceeasi serie cu postul de mai jos - nu aveam paine in casa, in schimb am gasit o gramada de pungi de faina cu cate-o lingura ramasa pe fund. Concluzia logica a fost sa fac singura o paine. Cu ocazia asta m-am incumetat sa testez si cuptorul cu haloge
Am primit vineri o pungulita cu seminte de dovleac si rugamintea unei colege de a-i face si ei o painica semi-integrala cu seminte.
Reteta este similara cu asta , cu urmatoarele diferente: am folosit amestec jumi-
Incep prin a prezenta cateva produse care nu trebuie sa va lipseasca din bucatarie, achizitionate de pe siteul http://www.pentrucopt.ro/
Baza antiaderenta pentru copt si lucru din silicon . Rezistenta la temperaturi +250 grade in cuptor, nu permite