Petitchef

Paine floare - in forma de silicon

Paine floare - in forma de silicon
Incep prin a prezenta cateva produse care nu trebuie sa va lipseasca din bucatarie, achizitionate de pe siteul http://www.pentrucopt.ro/
Baza antiaderenta pentru copt si lucru din silicon. Rezistenta la temperaturi +250 grade in cuptor, nu permite lipirea fursecurilor, a painii, a placintei de tava in care coaceti.
Hartia de copt este de domeniul trecutului daca aveti baza antiaderenta. Puteti sa folositi baza antiaderenta pentru intins aluatul pe blatul de lucru sau sa coaceti direct pe ea ce doriti.
Iata cat este de maleabila. Puteti sa o tineti stransa oriunde aveti spatiu de depozitare deoarece revine perfect la forma initiala. Al doilea produs pe care il prezint este forma de silicon rotunda, in care puteti sa faceti blaturi de tort sau paine. O picatura de ulei este de ajuns sa ungeti tava de silicon sa nu se lipeasca.
Are functia de a rumeni perfect, nu arde si rezista la +250 grade in cuptor. Rezista si in cuptorul cu microunde. Ingrediente pentru painea floricica: 680 grame faina, 250 gr. apa, 2 linguri ulei, 1 cub de drojdie de 25 gr., 2 lingurite de zahar, 1 lingurita sare. Pentru uns painica: 1 galbenus de ou, 2 linguri de ulei. Aluatul pentru paine l-am facut in masina de paine. Programul 8 Dough, care dureaza 1:30 h. Dupa ce s-a facut aluatul l-am pus pe baza antiaderenta si l-am impartit in mai multe painici (8 bucati) In tava de silicon rotunda am pus cele 8 painici in forma de floare. Am uns painicile cu oul amestecat cu ulei si am presarat seminte de in. Am copt painea la 175 grade pt. 40 minute pe gratarul de jos. Rumena si frumoasa, floricica mea pufoasa. Iata si o sectiune pufoasa... Pofta buna !









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2 h 35 m
Ușor
3 / 5
Rețetă Paine brioche fara unt, super pufoasa
Paine brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor
Rețetă Pâine arici umplută în stil tartiflette
Pâine arici umplută în stil tartiflette
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2 h 50 m
Foarte ușor
Rețetă Pâine cu usturoi în stil stea
Pâine cu usturoi în stil stea
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Spatula de silicon, practica in orice bucatarie! Spatula de silicon, practica in orice bucatarie! Ciabatta all'italiana - o pufosenie de paine! Ciabatta all'italiana - o pufosenie de paine!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează