Petitchef

Galusti de paine cu sos de ciuperci

Felul principal
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Taiat painea in cuburi si am inmuiat-o turnand laptele fierbinte peste.framantat bine bine, sa se inmoaie bine de tot painea
  • Taiat ceapa solzisori si calit-o in unt. Cand a devenit transparenta, dat-o deoparte.Peste painea maruntita adaugat ouale batute, patrunjelul tocat, ceapa calita, sare, piper
  • Pus la fiert apa cu sare.Cand apa a dat in clocot, cu mainile umede format galusti pe care “aruncat” in apa si lasat la fiert la foc incet pentru aproximativ 15 minute.
  • Scos cu spumiera, se scurg bine de apa.Intre timp, ocupat de ciuperci. Taiat fasiute, pus la calit ceapa ramasa, adaugat ciupercile si calit totul la foc iute.
  • Cand a scazut zeama lasata de ciuperci, adaugat supa, condimentat cu sare, piper sau vegeta. Adaugat smantana si lasat sa fiarba totul pana s-a ingrosat sosul. aseazt pe un platiu galustile si langa ele sosul de cipuerci.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
2 porții
24 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paine brioche fara unt, super pufoasa
Paine brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează