Taiat painea in cuburi si am inmuiat-o turnand laptele fierbinte peste.framantat bine bine, sa se inmoaie bine de tot painea
Taiat ceapa solzisori si calit-o in unt. Cand a devenit transparenta, dat-o deoparte.Peste painea maruntita adaugat ouale batute, patrunjelul tocat, ceapa calita, sare, piper
Pus la fiert apa cu sare.Cand apa a dat in clocot, cu mainile umede format galusti pe care “aruncat” in apa si lasat la fiert la foc incet pentru aproximativ 15 minute.
Scos cu spumiera, se scurg bine de apa.Intre timp, ocupat de ciuperci. Taiat fasiute, pus la calit ceapa ramasa, adaugat ciupercile si calit totul la foc iute.
Cand a scazut zeama lasata de ciuperci, adaugat supa, condimentat cu sare, piper sau vegeta. Adaugat smantana si lasat sa fiarba totul pana s-a ingrosat sosul. aseazt pe un platiu galustile si langa ele sosul de cipuerci.