Galusti de paine cu sos de ciuperci
votează acum

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Taiat painea in cuburi si am inmuiat-o turnand laptele fierbinte peste.framantat bine bine, sa se inmoaie bine de tot painea
- Taiat ceapa solzisori si calit-o in unt. Cand a devenit transparenta, dat-o deoparte.Peste painea maruntita adaugat ouale batute, patrunjelul tocat, ceapa calita, sare, piper
- Pus la fiert apa cu sare.Cand apa a dat in clocot, cu mainile umede format galusti pe care “aruncat” in apa si lasat la fiert la foc incet pentru aproximativ 15 minute.
- Scos cu spumiera, se scurg bine de apa.Intre timp, ocupat de ciuperci. Taiat fasiute, pus la calit ceapa ramasa, adaugat ciupercile si calit totul la foc iute.
- Cand a scazut zeama lasata de ciuperci, adaugat supa, condimentat cu sare, piper sau vegeta. Adaugat smantana si lasat sa fiarba totul pana s-a ingrosat sosul. aseazt pe un platiu galustile si langa ele sosul de cipuerci.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă