Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 90 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 80 gr de unt Crema chantilly: 200 ml smântană lichidă rece (minim 30%...
Ingrediente: Negresa : 3 oua 80 de grame de zahar brun 50 de gr de faina 150 de grame de ciocolata 150 gr unt Decorul: 60 gr de biscuiti Oreo 6 -8 biscuiti mici...
Ingrediente: 160 gr ciocolata neagra fara lapte 200 gr de tofu cremos 100 gr zahar brun 1 lingurita extract de vanilie 100 ml lapte de migdale 120 gr faina 1...
Ingrediente: 400 g zahar; 275 ml lapte 50 g cacao 2 plicuri zahar vanilat 200 g unt 350 g faina 5 oua 1 plic praf de copt coaja rasa de portocala o priza sare.
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: (pentru o tava de 24x35cm): 300 g visine (daca folositi o tava mai mare va trebuie un pic mai multe visine) 7 oua 500 g faina 130 ml lapte 300 g...
Ingrediente: Pentru blat: 200 g unt 120 g zahar 4 oua 3 linguri cacao neagra 2 linguri dulceata de mure 150 g faina 1 praf de copt Pentru crema: 200 g ciocolata...
Ingrediente: 300 grame faina 1 lingurita sare 300 grame ciocolata alba taiata bucati mari 200 grame unt taiat in bucati de 2cm 350 grame zahar tos 100 grame...
Ingrediente: Pentru blat: 1 cana lapte 4oua 2 cani de faina 1 cana de zahar 200g unt 3 linguri cacao 1 lingurita praf de copt Pentru glazura: 100g ciocolata...
Ingrediente: 250gr zahar 50 ml ulei 150gr unt 200 ml lapte 1 lingurita praf de copt 2 oua 60 gr faina esenta de vanilie un varf de sare 5 linguri de cacao 30 gr...
Ingrediente: Ingrediente: pentru o tava potrivita de 20cm/30 cm 240 gr unt 320 ciocolata amara 200 gr faina 320 gr zahar 6 oua un praf de copt Inima de cocos:...
Ingrediente: o cana(250 ml) zahar pudra o cana nuci macinate 3 linguri cu varf de cacao doua cani faina o cana apa un plic praf de copt un borcan de gem (de...