Ingrediente: 300 g biscuiti, 100 g unt, 500 g branza de vaci, 4 oua, 150 g zahar, 2 fiole esenta de vanilie, 1 lingurita de zeama de lamaie, 200 ml smantana,...
Ingrediente: 2 oua 300 g zahar pudra 2 plicuri zahar vanilat 200 ml ulei 300 ml iaurt sau sana 1/2 lingurita sare ( rasa) coaja de la o lamaie sau portocala 1...
Ingrediente: Blat: 4 oua 30 g amidon 35 g faina 60 g zahar 2 g praf copt Coaja rasa de portocala Crema: 250 g mascarpone 50 ml lapte de cocos 60 g zahar 300 g...
Ingrediente: pentru crusta(baza): 180 g biscuiti digestivi 75 g unt pentru crema: 100 g ciocolata cu lapte 300 g crema de branza 200 ml frisca lichida 75 g...
Ingrediente: 1punga mare piscoturi Savoiardi ( 800 gr) 1 cocktail fructe mare ( 800 gr) pentru crema: 1,5 l lapte 1 cutie amidon ( 200 gr) 3-4 linguri zahar...
Ingrediente: 1 kg biscuiti 250 g ricotta 100 g fulgi de ciocolata 1-2 picaturi esenta de vanilie o lingura cacao 100 g biscuiti pisati 300 g frisca 200 ml sirop...
Ingrediente: pentru blat ( per bucata de blat, deoarece am ales sa fac foile pe rand, ca sa nu mi se lase cumva compozitia) : 4 albusuri 1praf sare 5 linguri...
Ingrediente: 6 albusuri 350 g zahar 1 lingurita otet 2 lingurite amidon alimentar Pentru umplut am folosit: 250 ml frisca 350 g fructe de padure 3 lingui zahar...
Ingrediente: Fructe 700 gr. zmeura, dar se pot folosi si alte fructe de padure Blat 4 oua 6 linguri de zahar 1 lingura ulei 1/2 lingurita praf de copt si 4...
Ingrediente: 200 g faina alba 1/2 plic praf de copt 110 g unt 150 g zahar (de preferat zahar brun) 230 g iaurt simplu 1 cana afine/fructe de padure 3 oua un...
Ingrediente: Pentru blat maro: 5 oua , 100 g zahar , 50 g nuci prajite si macinate , 50 g faina ,20 g cacao. Se procedeaza ca la primul blat , punand o data cu...
Ingrediente: pentru blat: 4 albusuri 1praf sare 5 linguri pline de zahar 1 linguri amidon 5 linguri pline cu nuca macinata pentru crema de unt: 1/2 litru de...
Ingrediente: 400 g fructe de padure congelate 50 g zahar 1 lamaie 250 g mascarpone 1 ou 2 linguri zahar fin 2 foi gelatina 100 g biscuiti digestivi 40 g unt
Ingrediente: 4-5 banane bine coapte; 2 linguri de unt de arahide natural; 2 linguri de miere; 50 g cacao; ½ pahar mix de fructe de pădure (am folosit congelate)
Ingrediente: 4 oua 4 linguri zahar + 4 linguri pentru topit si tapetat - peretii vasului 1 varf de cutit de sare 6 linguri de gris 1 litru lapte optional...
Ingrediente: 4 oua piscoturi de sampanie 500 ml frisca 2 plicuri gelatina foi 240 ml lapte 200 g zahar 1 pachet fructe de padure congelate 500 g mascarpone 200...
Ingrediente: o punga de fructe de padure congelate (500g) 1 cutie suc/nectar de portocale 100% (1 litru) 3-5 plicuri de gelatina alimentara 1 plic zahar...