Intr-o tava de tarta tapetata cu putina margarina si faina se pun fructele peste care sa presara 2 linguri de zahar
Blaul - se bat cu mixerul sau telul cele 4 albusuri de ou, se adauga zaharul uleiul apoi se pun galbenusurile. Faina amestecata cu praful de copt se pune peste compozitie si se amesteca usor cu o lingura apoi se pune peste fructe si se coace 35 de minute
Se face o budinca din 400 ml. lapte, 2 linguri zahar si un praf de budinca de vanilie, apoi se lasa la racit
Prajitura coapta de rastoarna pe o tava, se lasa la racit, se pune peste ea budinca rece.
Gelatina - Se pune la foc 150 ml suc de fructe sau sirop, separat se amesteca praful de gelatina rosie cu 50 suc rece, apoi se toarna peste sucul fierbinte, se amesteca usor la foc mic pana devine transparent si se toarna calda peste budinca
Se poate presara nuca de cocos. Pofta buna, va doreste Dana!
Comentarii (12):
F f f buna
F.buna
Am facut si eu tarta si e foarte buna
FOARTE GUSTOASA
Foarte buna
Este o prajitura foarte racoritoare si foarte buna. Bravo asa retete.
Pare foarte bună
Este exelenta este o reteta usora de preparat si la gust cred ca este super buna !
Reteta excelenta , usoara si gustoasa.
Multumesc.
Nemaipomenit de buna !Felicitari