Tartalete cu zmeura

Desert
4 porții
Foarte ușor
1 h 50 m

Mici si ochioase, tartaletele noastre cu zmeura sunt pe gustul dvs. Vreti sa le incercam?


Ingrediente

4

Pentru creme de patiserie :


Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare1 h 30 m
Gătire20 min


Observații

Folosirea zmeurei : Se recomanda folosirea zmeurei proaspete. Daca folositi congelata, alegeti alt topping in loc de zahar pudra.


Întrebări

Si aluatul cum se face?

Noi am folosit aluat din comert. Tot in comert se gasesc si aceste cosulete, daca va este mai usor sa le cumparati.


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Prenume, 05/06/2017

De ce nu le spui simplu, tarte?

(0) (0) abuz
Răspuns Petitchef_ro:

Pentru ca nu sunt tarte! Tartaletele sunt o invenție a bucătăriei italian-austriacă și de fapt originea lor vine de la maniera neapolitană de pregătire a tartelor, pe care bucătăria vieneză și cea franceză au adaptat-o pentru decorarea diferitor resturi de produse, iar uneori a garniturilor, pentru a le face mai festive și mai atractive




+