Pregatiti 4 pahare in care veti turna desertul.Fructele congelate le rasturnati intr-o craticioara, turnati zaharul (50 g) si sucul proaspat de lamaie. Lasati sa se decongeleze. Daca fructele sunt prea mari le taiti. Puneti pe foc fructele si le fierbeti cateva minute.
Intre timp puneti gelatina foi la inmuiat in apa. Dupa ce fructele au fiert, le luati de pe foc si le lasati sa se raceasca. Cat sunt inca caldute adaugati gelatina si amestecati sa se dizolve. Turnati in cele 4 pahare in mod egal. Dati la rece.
Crema de mascarpone: separati oul. Galbenusul il bateti cu cele 2 linguri de zahar si mascarponele.
Separat bateti albusul spuma impreuna cu un praf de sare. Adaugati-l in compozitia de mascarpone. Turnati crema in mod egal in pahare. Dati iar la rece.
Crumble : la robot sfaramati biscuitii, adaugati untul topit si usor racit. Mai mixati putin. Impartiti frimiturile in mod egal in toate paharele. Dati la rece pentru 2 ore si serviti!Daca vreti ca desertul sa contina putin alchool, in fructele de padure adaugati putin Cognac.
Crumble-ul il mai pueti face si din amaretti . Folositi 50 g biscuiti digestivi si 50 g de amaretti.
Comentarii:
LA PAMANT!
Ou crud? periculos!
Inca una care gateste cu caca: "inCA CAldute"