Ingrediente: 3 cartofi micuti 5 morcovi (ai mei au fost destul de mari) O ceapa Telina (o felie cam de doua degete grosime) O lingura gjimbir dat prin...
Ingrediente: Pentru 4 portii ai nevoie de: 1. 1 L supa de legume (daca nu ai facuta in casa, foloseste un cubulet Knorr) 2. 4-5 morcovi mari 3. 3 cartofi...
Ingrediente: Pentru 4 portii: 1. 450 gr conopida 2. 2 cartofi mici 3. 1 ceapa mica 4. 10 gr unt 5. 2 linguri cu varf de smantana 6. 250 ml lapte 7. 400 ml supa...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: 1 Kg. de dovleac spalat, curatat de coaja si de seminte si taiat in felii O ceapa curatata si spalata 2 morcovi curatati si spalati Un sfert...
Ingrediente: 75 g unt 3 morcovi potriviti o ceapa mica 2 linguri faina 500 ml supa de peste (cub dizolvat in apa) 4 cartofi mici 200 g mazare 500 ml lapte 250...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 2 sfecle rosii curatate si spalate (aproximativ 500 g.) un morcov curatat si spalat 3 cartofi mici curatati si spalati o ceapa curatata si spalata...
Ingrediente: 5 radacini pastarnac + una mai subtire pentru cipsuri 5 radacini morcov 3 cartofi 1 ceapa cateva cuisoare o ramara de cimbru sare,piper, Pentru...
Ingrediente: o capatana de brocoli 2 cartofi medii o bucata de telina o ceapa 50 g ulei de masline 50 g unt 100 g smantana dulce sare,piper,boia iute bacon
Ingrediente: 4 chicons (andive), 2 cepe, partea alba de la un praz mare, 2 cartofi mari, 100 g frisca lichida, marar sau patrunjel, 2-3 catei de usturoi, o...