Supa crema de conopida

Antreuri
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

8

Pentru 4 portii:

Preparare

Preparare5 min
Gătire20 min
  • Este de departe cea mai fina supa crema pe care am preparat-o. Un pic dulce, cremoasa, coriandrul proaspat dandu-i un parfum aparte.. Eu nu m-am formalizat prea tare, insa cu un decor mai stilizat, este o crema care poate sa fie servita si la o masa mai speciala.

    Daca nu ai de-a gata supa de legume, incepi cu aceasta. Pui apa la fiert iar cand fierbe pui cubuletul cu gust de legume si mai lasi 5-10 min. Conopida o cureti, o speli si o rupi in buchetele mici sau poti folosi conopida congelata, gata portionata. Cartofii ii tai cubulete ca sa se patrunda repede.

    In cele 2 linguri de ulei calesti putin ceapa taiata felii, apoi adaugi conopida, laptele, supa. Se fierbe totul primele minute la foc mai mare, apoi la foc mic, circa 20 min. Se paseaza cu mixerul vertical si se repune oala pe foc, adaugand si smantana. Amesteci si mai lasi 2 min.

    Intr-o tigaie prajesti feliute de cabanos sau chorizo, coriandru il toci marunt si decorezi farfuriile. Se serveste calda. Pofta buna!

Punctează această reţetă

Dulceata_de_trandafiriDulceata_de_trandafiri

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

ariadnamitescu

Vai de capul vostru, gospodinelor cu cubulete de chimicale, ca va era greu sa puneti niste legume la fiert. Doua stelute am dat din respect pentru conopida!!!

abuz

anonymous

Cubuletul Knorr poti sa ti-l bagi in cur, poate vei inceta sa ne mai recomanzi chimicale in mancare!

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Foarte una

abuz

anonymous

FB !!!!

abuz

anonymous

GUSTOS,DEOSEBIT

abuz

anonymous

Minunata!

abuz

eloiseghe

F.BUN! De-abia astept s-o prepar.

abuz

anonymous

Foarte gustoasa!!!!

abuz

anonymous

Pare buna doar ca eu nu mananc smantana

abuz
  • pagina 1 / 2