Supa-crema din frunze de ridichi
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Frunzele de ridichi se spala bine si se scutura de apa. Cartofii se curata, la fel si ceapa si se taie cuburi potrivite.
- Se pun toate intr-o oala, impreuna cu apa si uleiul si se fierb pana cand legumele sunt moi.
- Se lasa putin la racit, apoi se mixeaza legumele si supa de pe ele intr-un blender. Se sareaza dupa gust. Se serveste cu felii proaspete de ridiche si crutoane de paine.
Retete vegane
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Lucia
Super buna am incercat-o azi si a fost prea puțină!
am gătit această rețetă
anonymous
Supa asta creeaza niste probleme mari..e foarte greu sa te opresti din a o manca toata si apoi ai necazuri cu restul familiei care au ramas flamanzi..
am gătit această rețetă
anonymous
Fff buna
Punctează această reţetă