Supa-crema din frunze de ridichi

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Frunzele de ridichi se spala bine si se scutura de apa. Cartofii se curata, la fel si ceapa si se taie cuburi potrivite.
  • Se pun toate intr-o oala, impreuna cu apa si uleiul si se fierb pana cand legumele sunt moi.
  • Se lasa putin la racit, apoi se mixeaza legumele si supa de pe ele intr-un blender. Se sareaza dupa gust. Se serveste cu felii proaspete de ridiche si crutoane de paine.

Punctează această reţetă

R Retete vegane

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Lucia

Super buna am incercat-o azi si a fost prea puțină!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Supa asta creeaza niste probleme mari..e foarte greu sa te opresti din a o manca toata si apoi ai necazuri cu restul familiei care au ramas flamanzi..

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Fff buna

abuz