Ingrediente: 500 g nectarine spalate curatate de samburi si taiate cubulete 500 g piersici, spalate, curatatede samburi si taiate cubulete 250 ml cafea gata...
Ingrediente: 6 kg pepenasi verzi 2 buc.conopida 3 kg ardei capia rosu o telina jum kg morcov 2 legaturi frunze telina o legatura marar uscat 2 legaturi tarhon...
Ingrediente: 1. Pentru consumul imediat: 500 g boabe de struguri, 250 g zahar cateva picaturi zeama de lamaie 2. Pentru iarna : 3 kg boabe de struguri 3 l apa,...
Ingrediente: 1 kg prune 1 kg zahar 150 ml apa zeama de lamaie 1 zahat vanilat 1 kg prune 1kg zahar 200 ml apa 2 linguri zeama de lamaie 1 zahar vanilat apa de var
Ingrediente: 1 l otet din vin 3 cepe de apa rosii 4 catei de usturoi 2 frunze de dafin 8-10 boabe piper 5-6 boabe coriandru 4-5 fire tarhon verde cimbru,busuioc
Ingrediente: 6 cartofi fierti in coaja; o sfecla rosie (mica); un pastarnac; un morcov; 2 linguri cu boabe de porumb conservate; o conserva de macrou; un ou; o...
O salata buna si acum dar si la iarna. Se coc ardeii pe tava in cuptor,evident dupa ce au fost spalati si zvantati in prealabil. Dupa ce s-au copt se dau cu sare si se acopera pana se mai racoresc. Apoi ii curat de pielite...si ii rup fasii. Se recupereaz
Mazarea se curata si se spala bine in mai multe ape ,se pune in borcane , se adauga1 pastila de aspirina , sau 1 vf de lingurita de conservant se umplu cu apa si se capseaza , se aseaza intr-o oala pe fundul careia am asezat un prosop , se acopera cu a
Castravetii in otet si sterilizati ii fac simplu si usor . Cantitatile ingredientelor sunt mereu adaptate dupa materia prima avuta,dica dupa castraveti. Castravetii spalati bine sunt asezati in borcane . Adaugam in fiecare borcan cateva rondele de morc
Mig?loas? treab? cur??atul ciupercilor... Dac? ai de a face cu un co? mare ?i plin, cum am avut eu, trec câteva ore f?r? s? î?i dai seama. ?i a?a te apuc? pe nesim?ite dou? diminea?a, mai apuci s? dormi cinci ore ?i te duci la serviciu cu ochii cârpi?i de
Mur?tura despre care voi povesti în continuare nu e una tocmai obi?nuit?. De obicei, pepenele ro?u se m?nânc? proasp?t ?i rece. Mai po?i face o limonad? ori o înghe?at? din el. Nu merge f?cut compot, iar în dulcea?? se folose?te doar acea parte a lui pe c
Ingrediente: La 1 l apa se adauga 450 g zahar. Puteti opta pentru adaugarea conservantului daca locul de depozitare este mai caldut. Am folosit la prepararea compotului atat corcoduse galbene cat si corcoduse rosii... Mod de preparare: Se f
Gutui am?rui, cu puf galben ca de pui... Au ajuns gem. Un gem tare bun ?i parfumat. Dintr-o farfurie de gutui rase, o can? de zah?r, o l?mâie, un baton de scor?i?oar? ?i un pahar cu ap?. Am sp?lat bine gutuile, le-am cur??at de coaj? ?i le-am dat pe
Soricul este preferatul meu de la porc.
Imi place mai mult ca ceafa, muschiul, toba sau cartabosii ...
As manca sorici pana mi-ar veni rau !
Deaceea amul acesta am fost la obor si am cumparat 1KG de sorici !
M-am uitat asa pe net si am vazut ca sunt