Soricul este preferatul meu de la porc.
Imi place mai mult ca ceafa, muschiul, toba sau cartabosii ...
As manca sorici pana mi-ar veni rau !
Deaceea amul acesta am fost la obor si am cumparat 1KG de sorici !
M-am uitat asa pe net si am vazut ca sunt destule feluri de macare pe care le poti face cu sorici! Poate fi umplut, poate fi ciorba , la varza ... dar cred ca cel mai bun este cel putin prajit, sau curd!
Cel prajit se face simplu ... se taie bucatele si se pune pe un gratar incins.
L-am servit apoi pe o felie de paine (asta mi-a venit mie in cap) !
Saramura de sorici se face si mai simplu.
Se pune intr-un borcan de 800ml apa rece, 3 linguri de sare, 4 catei de usturoi si bine inteles rulouri de sorici!
Se pune apoi la frigider 4-5 zile. Se consuma apoi pe platou cu alte racituri !
Merry Christmas!
---