Serbet de trandafiri

Serbet de trandafiri
Desert
6 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Ceviche cu scoici la conservă


Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Petalele de trandafiri, curatate de partea alba, se freaca cu zeama de lamiie.Siropul se fierbe tot timpul acoperit, altfel se vor forma cristale pe margine, iar cind se va raci, se vor forma si la suprafata.
  • Cind se freaca si se taie, se stropeste cu sucul de trandafiri, stors bine prin tifon.Serbetul va avea culoarea roz.Se poate colora mai intens cu colorant alimentar rosu (2-3 picaturi).


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

04/07/2013

Nuprea dar merita 3 stele

(0) (0) abuz



+