Salata de gogonele coapte

Antreuri
4 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • A copt gogonelele in cuptorul aragazului la grill . Dupa ce s-au copt,le-a tinut acoperite cu un prosop,iar cand s-au mai racit le-a curatat de pielite si le-a lasat la scurs intr-o strecuratoare.
  • Dupa ce s-au scurs suficient le-a tocat la blender si le-a amestecat cu otet,ulei,sare,piper si ceapa tocata marunt .
  • Pentru iarna puteti pastra salata in borcane atat cu ceapa cat si fara ceapa,aceasta adaugandu-se doar in momentul servirii.
  • Borcanele se capseaza bine,se invelesc in ziare,hartii sau carpe si se fierb 30-40 de minute la bain-marie.Daca nu este destul de racoros locul in care se vor pastra borcanele se adauga in salata putina aspirina sau conservant pentru siguranta.
  • Este o salata extraordinar de gustoasa si binevenita in zilele de post.
VValentina ionita

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte bunaaaa

abuz

anonymous

Arata bine ,dar acum sa fac si eu sa vad gustul!

abuz