A copt gogonelele in cuptorul aragazului la grill . Dupa ce s-au copt,le-a tinut acoperite cu un prosop,iar cand s-au mai racit le-a curatat de pielite si le-a lasat la scurs intr-o strecuratoare.
Dupa ce s-au scurs suficient le-a tocat la blender si le-a amestecat cu otet,ulei,sare,piper si ceapa tocata marunt .
Pentru iarna puteti pastra salata in borcane atat cu ceapa cat si fara ceapa,aceasta adaugandu-se doar in momentul servirii.
Borcanele se capseaza bine,se invelesc in ziare,hartii sau carpe si se fierb 30-40 de minute la bain-marie.Daca nu este destul de racoros locul in care se vor pastra borcanele se adauga in salata putina aspirina sau conservant pentru siguranta.
Este o salata extraordinar de gustoasa si binevenita in zilele de post.
Comentarii:
Foarte bunaaaa
Arata bine ,dar acum sa fac si eu sa vad gustul!