Salata de legume coapte
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Salată tagliatelle din legume și sos de arahide
-
Salata panzanella - salata italiana
-
Salată vegetariană de orez: feta, porumb, morcovi, mazăre, roșii cherry și mentă
-
Salata mexicana in borcan
Preparare
Preparare20 min
Gătire10 min
- Se taie vinetele rondele, se sareaza si se lasa deoparte. Ardeii se taie fasii, se aseaza in tava si se coc pana se inmoaie.
- Cand ardeii sunt gata, se lasa sa se raceasca putin si se da jos pielita. Vinetele se scurg de apa si se sterg, se stropesc cu ulei de masline, se sareaza si pipereaza si se pun la copt.
- La fel si rosiile, stropite cu ulei de masline si condimentate. Dupa ce sunt gata se pun toate intr-un bol, se adauga bucatele de branza si se amesteca pana branza devine ca o pasta.
- Se adauga usturoiul dat prin presa. Se serveste pe felii de paine.
- Nu asta era rezultatul pe care il asteptam, credeam ca branza o sa ramana bucatele, dar era prea moale. Dar a iesit super bun asa ! Foarte fain gustul.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
L
Lixandra,
30/05/2019
Sunt convinsa ca gustul e bun dar aspectul este total neapetisant . Oricum , ideea cu legumele coapte la cuptor e buna , noi le coacem pe gratarul cu gaz si le folosim ca garnitura .