Salata de vinete coapte cu ceapa

Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Vinetele coapte se pun la dezghetat si se curata foarte bine de toate impuritatile.
- Se toaca treptat neaparat cu un tocator de lemn adaugati galbenusurile.
- Amestecati foarte bine galbenusurile.
- Adaugati treptat uleiul picurand cate putin.
- Amestecati ceapa taiata foarte fin.
- Condimentati dupa gust.
- Se da la rece pentru cel putin o ora. A se pastra la rece 3-6 grade. A se consuma in maxim 24-36 ore.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Prenume
Cum adica sa adaugam galbenusurile cu tocatorul de lemn?
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent
am gătit această rețetă
anonymous
Eu nu coc vinetele cu ceapa, le coc singure, ceapa nu o coc ci o adaug taiata marunt la salata. Cateodata pun usturoi in loc de ceapa si e foarte gustoasa salata, incercati!
I
iudita
Este reteta cea mai cunoscuta si cea mai buna........felicitari
anonymous
Dupa dezghetare vinetele nu mai trebuie curatate, aceasta operatie se face cu migala inainte de congelare!
Daca pui galbenusuri in vinete si adaugi apoi ulei, e ca si cum ai fi pus maioneza. Te complici inutil!
Nu esti pe gustul meu.
anonymous
Hi,
um reactioneaza oul la vinete?