Petitchef

Salata de vinete coapte cu ceapa

Antreuri
6 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Vinetele coapte se pun la dezghetat si se curata foarte bine de toate impuritatile.
  • Se toaca treptat neaparat cu un tocator de lemn adaugati galbenusurile.
  • Amestecati foarte bine galbenusurile.
  • Adaugati treptat uleiul picurand cate putin.
  • Amestecati ceapa taiata foarte fin.
  • Condimentati dupa gust.
  • Se da la rece pentru cel putin o ora. A se pastra la rece 3-6 grade. A se consuma in maxim 24-36 ore.


Întrebări:




Comentarii:

Prenume, 22/06/2017

Cum adica sa adaugam galbenusurile cu tocatorul de lemn?

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/08/2013

Excelent

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
16/07/2011

Eu nu coc vinetele cu ceapa, le coc singure, ceapa nu o coc ci o adaug taiata marunt la salata. Cateodata pun usturoi in loc de ceapa si e foarte gustoasa salata, incercati!

(0) (0) Abuz
iudita, 12/07/2011

Este reteta cea mai cunoscuta si cea mai buna........felicitari

(0) (0) Abuz
11/07/2011

Dupa dezghetare vinetele nu mai trebuie curatate, aceasta operatie se face cu migala inainte de congelare!
Daca pui galbenusuri in vinete si adaugi apoi ulei, e ca si cum ai fi pus maioneza. Te complici inutil!
Nu esti pe gustul meu.

(0) (0) Abuz
10/07/2011

Hi,

um reactioneaza oul la vinete?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Salată de somon, năut și portocale
Salată de somon, năut și portocale
3 porții
19 min
Foarte ușor
3 / 5

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează