Dulceata de portocale

Ingrediente
4
Cost estimat: 0.51Euros€ (0.13€/porție)
Preparare
- Se spala portocala foarte bine.
- Se taie capetele.
- Se taie in opt sferturi si se taie cu robotul de bucatarie.
- Se adauga intr-o oala cu apa si zaharul si se da la foc 15 minute amestecand des.
- Se toarna intr-un borcan ,dupa ce s-a racit.
- Se pastreaza la frigider.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 28Kcal
- Carbo: 5.3g
- Grăsimi: 0.1g
- Grăsimi sat.: 0g
- Proteine: 0.5g
- Fibre: 1g
- Zahăr: 5.3g
- ProPoints: 1
- SmartPoints: 1
Informații nutriționale pentru 1 porție (59g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ar merita 5 stele, deoarece e singura reteta gasita care foloseste complet portocala - cu coaja, dar nu se dau cantitati per kilo
Punctează această reţetă