-
Home
-
Rețete
-
Desert
-
Conserve
-
Retete cu portocale
-
Dulceata de portocale
Dulceata de portocale
Ingrediente
4
Cost estimat: 0.51Euros€ (0.13€/porție)
Preparare
-
Se spala portocala foarte bine.
-
Se taie capetele.
-
Se taie in opt sferturi si se taie cu robotul de bucatarie.
-
Se adauga intr-o oala cu apa si zaharul si se da la foc 15 minute amestecand des.
-
Se toarna intr-un borcan ,dupa ce s-a racit.
-
Se pastreaza la frigider.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 28Kcal
-
Carbo: 5.3g
-
Grăsimi: 0.1g
-
Grăsimi sat.: 0g
-
Proteine: 0.5g
-
Fibre: 1g
-
Zahăr: 5.3g
-
ProPoints: 1
-
SmartPoints:
1
Informații nutriționale pentru 1 porție (59g)
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Ar merita 5 stele, deoarece e singura reteta gasita care foloseste complet portocala - cu coaja, dar nu se dau cantitati per kilo