Fasole pastai, conservata pentru iarna

Fasole pastai, conservata pentru iarna
Altele
6 porții
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Ceviche cu scoici la conservă


Preparare

  • Fasolea se curata de codite si se rupe in bucati mai mici, daca este prea lunga. Se pune la fiert in apa cu putina sare, iar cand e fiarta se scoate din apa si se aseaza in borcane.
  • Apa in care a fiert fasolea se potriveste de sare gustand din ea, apoi se toarna peste fasole, in borcane, sa acopere foarte bine partea solida. In fiecare borcan se pune cate o aspirina pisata.
  • Capacele se tin 1 minut in apa clocotita, apoi se infileteaza pe borcane.
  • Se aseaza borcanele intr-o cratita/ oala mai mare, pe fundul careia s-a asezat un prosop, se adauga apa in jurul lor si se sterilizeaza 10-15 minute.
  • Se scot cu grija borcanele, se lasa sa se raceasca si se aseaza in camara/ beci, unde se vor pastra chiar si 2-3 ani, fara sa se altereze.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
19/09/2013

Multumesc ptr reteta,este exact ce doream...

(0) (0) abuz
19/09/2013

Ma bucur ca nu folosesti chimicale brava

(0) (0) abuz
29/08/2013

Practic si interesant , am sa incerc sa fac si eu cate ceva.

(0) (0) abuz
23/08/2013

O sa fac si eu anul acesta... :)

(0) (0) abuz
27/07/2013

Usor de conservat si este o mancare excelenta

(0) (0) abuz
24/07/2013

O reteta perfecta!

(0) (0) abuz
24/07/2013

Este cea mai simpla si mai efiecienta reteta doar ca eu nu pun aspirina si sta foarte bine

(0) (0) abuz
20/07/2013

.....

(0) (0) abuz
13/07/2013

:)

(0) (0) abuz
06/07/2013

Sincer cred k cea cu rosii e mai buna

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 3



+