Cum gătim fasolea verde la tigaie?
Fasolea verde se potrivește de minune cu un pui fript bun sau cu un piept de rață la cuptor. Astăzi vă oferim sfaturile noastre pentru gătirea perfectă la tigaie. :-)
Ingrediente
2
Cost estimat: 0.66Euros€ (0.33€/porție)
Materiale
- oală
- tigaie
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Spălați și curățați de codițe și nervuri, fasolea verde.
- Puneți la fiert o oală cu apă și sare.
- Când apa clocotește adăugăm fasolea verde și lăsăm la fiert 10 minute.
- Topiți o linguriță cu unt într-o tigaie și căliți fasolea timp de aproximativ 3 minute.
Acum e gata ! Decorați pătrunjel și usturoi tocat.
Observații
- Cum să gătești fasolea verde congelată?
Deoarece aceasta a fost blanșată și congelată, necesită un timp de gătire mai scurt, astfel încât puteți economisi 5 minute de la timpul de gătire în comparație cu fasolea proaspătă.
- Ce dimensiune de fasole verde ar trebui să aleg?
Alegeți păstăile crude și subțiri pentru a evita pe cat posibil să aibe ”ațe”, care sunt neplăcute în momentul degustării.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 118Kcal
- Carbo: 5.5g
- Grăsimi: 9.2g
- Grăsimi sat.: 5.5g
- Proteine: 2.9g
- Fibre: 5.1g
- Zahăr: 5.4g
- ProPoints: 3
- SmartPoints: 5
Informații nutriționale pentru 1 porție (212g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!