Cum gătim fasolea verde la tigaie?

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
20 min
118 Kcal

Fasolea verde se potrivește de minune cu un pui fript bun sau cu un piept de rață la cuptor. Astăzi vă oferim sfaturile noastre pentru gătirea perfectă la tigaie. :-)


Ingrediente

2
Cost estimat: 0.66 (0.33€/porție)

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min

Observații

- Cum să gătești fasolea verde congelată?
Deoarece aceasta a fost blanșată și congelată, necesită un timp de gătire mai scurt, astfel încât puteți economisi 5 minute de la timpul de gătire în comparație cu fasolea proaspătă.

- Ce dimensiune de fasole verde ar trebui să aleg?
Alegeți păstăile crude și subțiri pentru a evita pe cat posibil să aibe ”ațe”, care sunt neplăcute în momentul degustării.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 118Kcal
  • Carbo: 5.5g
  • Grăsimi: 9.2g
  • Grăsimi sat.: 5.5g
  • Proteine: 2.9g
  • Fibre: 5.1g
  • Zahăr: 5.4g
  • ProPoints: 3
  • SmartPoints: 5
Informații nutriționale pentru 1 porție (212g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+