Cum să gătești fasolea verde în apă?

votează acum
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
20 min
40 Kcal

Fie că este gătită caldă sau rece, în salată sau ca garnitură, fasolea verde revine odată cu sosirea zilelor însorite! Foarte apreciată atât de tineri, cât și de bătrâni, este și foarte ușor de gătit, mai ales gătită în apă, perfectă pentru salate :-)


Ingrediente

2
Cost estimat: 0.4 (0.2€/porție)

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min

Observații

- Cum să gătești fasole verde congelată?
Deoarece au fost blanșate înainte congelare, fasolea verde congelată necesită un timp de gătire mai scurt, astfel încât puteți economisi 5 minute de la gătire în comparație cu fasolea proaspătă.

- Putem tăia fasolea verde cu foarfeca?
De fapt, puteți folosi foarfeca pentru a economisi timp, dar cea mai eficientă tehnică pentru îndepărtarea completă a ațelor este manuală.

- Ce dimensiune de fasole verde ar trebui să aleg?
Alege fasole crudă și tânără pentru a evita pe cât posibil ațele, care sunt neplăcute în momentul degustării.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 40Kcal
  • Carbo: 5g
  • Grăsimi: 0.9g
  • Grăsimi sat.: 0g
  • Proteine: 2.7g
  • Fibre: 4.8g
  • Zahăr: 5g
  • ProPoints: 1
  • SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (201g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+