Legumele se curata si se spala bine, morcovii ii taiem cubulete, patrunjelul la fel, fasolea verde se rupe bucatele mai mici, intr-o oala mai mare punem la incins un pic de ulei de masline, cand uleiul s-a incins adaugam morcovii si patrunjelul ... lasam in jur de 10 minute sa se caleasca invartind continu.
Apoi adaugam rosia si ardeiul lasam sa se caleasca in jur de 2 minute invartind mereu. Apoi adaugam fasolea boabe si fasolea verde .
Adaugam apa cat sa acopere adaugam sare sau delicat acoperim si lasam sa fiarba. Cand legumele au fiert mai punem apa, smantana, zeama de lamaie si lasam sa fiarba, inainte sa stingem gustam daca e nevoie mai saram si adaugam tarhonul si patrujelul verde tocat marunt.
Se serveste cald sau rece cu multe frunze da patrunjel verde tocat marunt.
Comentarii:
Rantas nu trebuie?