Castraveti dulci acrisori pentru iarna

Castraveti dulci acrisori pentru iarna
Altele
4 porții
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Tarta cu napi


Preparare

  • Castravetii:
    Sanatosi, se spala, se taie bucati, se aseaza in borcane, se mai adauga in borcan cimbru, marar, hrean curatat desigur, ardei iute.
  • Masuram apa necesara pt toate muraturile astfel:
    peste castravetii dintrun borcan turnam apa, apoi o golim intrun vas(o oala), socotim cata apa avem in total in toate borcanele, apoi la 1 litru si jumatate de apa adaugam: 300 ml otet, 75 g zahar, 75 g sare neiodata.
  • Punem apa la fiert impreuna cu aceste ingrediente, lasam sa fiarba 5-10 minute, apoi se toarna peste castravetii din borcane.
  • Lasam sa se raceasca, legam borcanele si le asezam in camara. E foarte bine daca aveti capace cu filet, muratura nu va scadea deloc, chiar daca aveti o camara uscata.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+