Aperitiv de vinete si gogosari

Aperitiv de vinete si gogosari
Aperitiv
8 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Rulouri cu vinete si parmezan


Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Curatati vinetele, spalati-le si taiati-le in rondele. Curatati gogosarii, apoi taiati-i in cuburi mici. Prajiti pe rind legumele cu ulei fierbinte pina prind o crusta aurie. Intre timp, spalati si opariti bine borcane mici.
  • La 1 l de otet adaugati 1 ½ l de apa, 10 g de piper boabe si 75 g de sare si fierbeti totul in clocote 5 minute. In fiecare borcan mic puneti alternativ straturi de vinete si gogosari presati, apoi completati lichidul cu uleiul din sos. Legati borcanele cu celofan si fierbeti-le pe baie de aburi 30 de minute.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+