Aperitiv de vinete si gogosari
Ingrediente
8
Rețete inrudite
Rulouri cu vinete si parmezan
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Curatati vinetele, spalati-le si taiati-le in rondele. Curatati gogosarii, apoi taiati-i in cuburi mici. Prajiti pe rind legumele cu ulei fierbinte pina prind o crusta aurie. Intre timp, spalati si opariti bine borcane mici.
- La 1 l de otet adaugati 1 ½ l de apa, 10 g de piper boabe si 75 g de sare si fierbeti totul in clocote 5 minute. In fiecare borcan mic puneti alternativ straturi de vinete si gogosari presati, apoi completati lichidul cu uleiul din sos. Legati borcanele cu celofan si fierbeti-le pe baie de aburi 30 de minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!