Ingrediente: 3 aripioare o ceapa mica 1/2 morcov 1/2 pastarnac 3-4 linguri ulei 4-5 linguri de fainaiaurt in functie de consistenta - dorita un cubulet de unt...
Ficatul este un aliment contestat de nutritionisti: pe de o parte, este bogat in fier si alte elemente nutritive, pe de alta parte, este ridicat in colesterol.
Ingrediente: 500 g pipote de pui 400 g spaghete O ceapa O jumatate ardei gras verde O jumatate ardei gras rosu 2 catei usturoi O mana patrunjel O lingura...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: carne de pui ceapa radacina telina si patrunjel morcov ardei gras patrunjel si leustean pasta de rosii bors sare dupa gust cimbru(optional) Pentru...
Ingrediente: carne de pui 2-3 rosii bine coapte 1 ceapa cativa catei de usturoi 1/2 ardei o mana generosa de masline busuioc,oregano si putin cimbru sare si piper
Ingrediente: 1 pui mic (800g) 1/2 lingurita de busuioc 1/2 lingurita de chimen 1 lingurita de cimbru 1 lingurita de praf de usturoi 1 lingurita de sare 3...
Ingrediente: un piept mare de pui un pahar de vin alb sare, piper boia dulce foi de dafin cimbru Pentru prima varianta de umplutura: 2 gogosari in otet fasole...
Ingrediente: pentru lipii: 500-600 g faina alba un cub drojdie 1/2 lingurita sare o lingura unt 250-300 ml apa pentru salsa picanta de legume: 4 ardei grasi un...
Ingrediente: ½ pui, tiat în buci; 2 vinete mari; 1 pahar roii pasate; 3-4 linguri past de ardei; 4-5 cei de usturoi curai; 1 ceap curat; 3 linguri ulei de...
Ingrediente: Ingrediente: 6-8 bucati de pui: piept si picioare, sau combinate 1/4 cana ulei de masline 1 ardei mare gras rosu si 1 ardei mare gras galben,...