Pachetele cu ficatei de pui
Ingrediente
4
Preparare
Preparare50 min
Gătire1 h 10 m
- Drojdia se dizolva in 2-3 linguri de lapte caldut.
Se adauga 1-2 linguri de faina.Se incorporeaza faina cat sa fie ca o smantana, se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul intr-un loc caldut si ferit de curent.lasat-o 20 minute.Cat timp creste maiaua se face umplutura si apoi aluatul. - Ceapa tocata se caleste in 2-3 linguri de ulei.
Cand sa inmuiat ceapa se adauga ficateii taiati marunt si carnati taiati cubulete.Se lasa sa se inabuse bine. - Apoi se adauga condimentele dupa gustul fiecaruia.
Si la sfarsit cand se oprim focul adaugam si maslinele taiate fasiute. - Se pune intr-un lighean faina, oul si maiaua crescuta.Se amesteca putin in lighean. Apoi se amesteca totul pe masa. Trebuie sa iasa un aluat potrivit, sa nu se lipeasca de maini.
- Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.
Asa arata dupa 35-40 minute.Se intinde o foaie, nici prea subtire nici prea groasa. Se taie in patru parti cat de cat egale, in mijlocul fiecaruia se pune din umplutura si deasupra se pune cate putin cascaval ras. - Se impacheteaza si se pun in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu ou batut.
Se dau la cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute.
Va doresc pofta buna.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă