Drojdia se dizolva in 2-3 linguri de lapte caldut. Se adauga 1-2 linguri de faina.Se incorporeaza faina cat sa fie ca o smantana, se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul intr-un loc caldut si ferit de curent.lasat-o 20 minute.Cat timp creste maiaua se face umplutura si apoi aluatul.
Ceapa tocata se caleste in 2-3 linguri de ulei. Cand sa inmuiat ceapa se adauga ficateii taiati marunt si carnati taiati cubulete.Se lasa sa se inabuse bine.
Apoi se adauga condimentele dupa gustul fiecaruia. Si la sfarsit cand se oprim focul adaugam si maslinele taiate fasiute.
Se pune intr-un lighean faina, oul si maiaua crescuta.Se amesteca putin in lighean. Apoi se amesteca totul pe masa. Trebuie sa iasa un aluat potrivit, sa nu se lipeasca de maini.
Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Asa arata dupa 35-40 minute.Se intinde o foaie, nici prea subtire nici prea groasa. Se taie in patru parti cat de cat egale, in mijlocul fiecaruia se pune din umplutura si deasupra se pune cate putin cascaval ras.
Se impacheteaza si se pun in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu ou batut. Se dau la cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute. Va doresc pofta buna.