Se dezgheata foile de placinta la temperatura camerei. Intre timp se taie pieptul de pui in cuburi si se prajeste in tigaie teflonata unsa cu putin ulei. Dupa ce s-a prajit se scoate pe o farfurie si se pune deoparte.
In aceeasi tigaie se pune la calit cu putin ulei ceapa tocata marunt si ciupercile taiate felii. Se pune capacul la tigaie si se lasa cca 20 de minute sa fiarba in apa lasata de ciuperci.
Cand scade toata apa se stinge focul si se lasa compozitia sa se raceasca dupa care se amesteca cu pieptul de pui, cascaval ras si sare dupa gust.
Dupa ce aluatul s-a dezghetat se intind foile cu un facalet, apoi se taie in patrate si se pune pe fiecare patrat cate o lingura (doua) din compozitia de ciuperci.
Se aduc colturile in mijlocul patratului peste umplutura si se lipesc prin rasucire.
Se ung pachetelele cu un ou batut, se pun in tava pe hartie de copt si se baga la cuptor.
Se servesc calde sau reci cu salata de rosii, de varza.