Se pune pieptul de pui la inabusit intr-o tigaie de teflon. Cand este gata se ia de pe foc si se lasa deoparte. Ciupercile se curata, se spala si se feliaza. Ceapa se taie marunt, se pune la calit in 2-3 linguri de ulei, apoi se adauga si ciupercile feliate.
Se acopera cu un capac si se lasa pe foc pana ce apa lasata de ciuperci scade la jumatate. Se iau 2 linguri din smantana, se amesteca cu faina si se adauga in compozitia de ciuperci amestecand continuu sa nu se faca cocoloase.
Se potriveste de sare si vegeta si se ia vasul de pe foc. Se unge o tava cu margarina si se tapeteaza cu pesmet, se aseaza pieptul de pui taiat cubulete, apoi ciupercile iar deasupra se rade cascavalul.
Se bat ouale cu smantana ramasa si se toarna peste compozitia din tava. Se baga la cuptor si se tine pana se rumeneste putin deasupra, cca 25-30 de minute.
Comentarii:
Foarte gustos
Excelenta. Am testat-o. Mmmmm .... de gust nu mai spun.
Delicios, in ciuda culorii sale...
Foarte buna
Foarte cuprinzatoare, clara si sigur de reusita!
Ft bn
Foarte delicioasa
A iesit super!!! Eu i-am adaugat patrunjel si putin marar si bacon taiat mic. A iesit Extraordinar!!!! Multumesc pentru reteta