Petitchef

Lazanne cu piept de pui si ciuperci gratinat

.

Antreuri
4 porții
20 min
40 min
Ușor
553 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

  • Ciupercile se curata si se taie felii subtiri, ceapa verde se taie rondele.
    Pieptul de pui se taie bucatele mai mici.
    Punem la fiert pastele in apa clocotita cu sare, si lasam sa fiarba 6-7 min ( atat cat scrie pe ambalaj). Apoi se se scurg si se trec sub un jet de apa rece si se pun deoparte.
  • Intr-o tigaie, se incinge uleiul si se adauga bucatile de piept de pui, se condimenteaza foarte putin, cu sare si piper, si se frig la foc iute pana ce isi schimba culoarea.
    Apoi se scot din tigaie, intr-un alt vas, se acopera vasul cu staniol si se lasa la odihnit.
  • Intre timp se caleste ceapa verde, in aceasis tigaie cu uleiul ramas si se lasa pana ce se inmoaie.
    Adaugam ciupercile si sotam impreuna cu ceapa verde, pana ce scade zeama lasata de ele.
  • Cand sunt gata , adaugam ciupercile la pieptul de pui, impreuna cu pastele fierte.
    Batem oul , adaugam smantana si condimentam cu sare si piper.
    Oul cu smantana se adauga peste paste si piept de pui cu ciuperci si se amesteca.
  • Pregatim o tava termorezistenta, asezam o hartie de copt, ungem putin cu ulei sau o bucatica de unt si turnanam pastele.
    Deasupra radem cascavalul si introducem in cuptorul incalzit.
    Se lasa pana ce se gratineaza, adica devine rumen deasupra.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 553Kcal
  • Carbo: 35.4g
  • Grăsimi: 28.8g
  • Grăsimi sat.: 12.7g
  • Proteine: 36g
  • Fibre: 3.1g
  • Zahăr: 4.5g
  • ProPoints: 15
  • SmartPoints: 17
Informații nutriționale pentru 1 porție (300g)


Poze

Lazanne cu piept de pui si ciuperci gratinat
Lazanne cu piept de pui si ciuperci gratinat - poza 2
Lazanne cu piept de pui si ciuperci gratinat - poza 3
Lazanne cu piept de pui si ciuperci gratinat - poza 4
Lazanne cu piept de pui si ciuperci gratinat - poza 5
Lazanne cu piept de pui si ciuperci gratinat - poza 6
Lazanne cu piept de pui si ciuperci gratinat - poza 7

Întrebări:




Comentarii:

24/08/2019

Dovresti specificare il nome della pasta , che non e lazanne

(0) (0) Abuz
corneliadarie, 25/01/2015

Reteta pare buna dar este explicata catastofal. Se pare ca autoarea cum gandeste asa scrie.

(0) (0) Abuz
07/01/2014

Delicioasa

(0) (0) Abuz
lilika4ever, 24/03/2013

Foarte gustos!sotul a ramas multumit :*

(0) (0) Abuz
01/11/2012

Suuperrrr

(0) (0) Abuz
CookWithAna
CookWithAna, 02/10/2012

Foarte bune!!!Nu am incercat cu pui pana acum dar este pe lista la favorite, de incercat

(0) (0) Abuz
Adela-Dadi
Adela-Dadi, 02/10/2012

In loc sa faci comentarii la adresa mea ar trebui sa te mai documentezi la categoria paste, da intr-adevar sunt paste dreptunghiulare cu onduleuri pe margine care se numesc lazanne, nu lasagne . Am sa fac o poza tot cu ambalaj si am sa trimit. Poate ca oi fi un dezastru dar de pe acum te anunt ca ar trebui sa ai cei sapte ani de acasa inainte sa jignesti o persoana, cea ce tu cu siguranta nu-i ai.!!!!! Se poate sa atragi atentia cuiva si intr-un mod placut si sa ai bunul simt sa te prezinti , nu intr-un mod anonimat. Sunt tare curiosa ce fel de om esti tu in bucatarie daca eu sunt un dezastru.
O seara placuta!! Cu siguranta o sa ai!!!

(2) (0) Abuz
02/10/2012

LASAGNE SCRIS CORECT !!

(0) (0) Abuz
30/09/2012

Asta- pasta la cuptor nu "lazanne" !!!!!!!!!!!! Esti un dezastru !!!

(0) (0) Abuz
29/09/2012

Sigur o sa-l pregatesc si eu cit de curind

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează