Pachetele cu umplutura de carne si morcovi
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Aveti nevoie doar de o "bucata" de aluat. Se curata morcovii, se spala si se dau pe razatoare. Se spala patrunjelul sau menta, si se taie marunt. bSe prajeste carnea tocata in ulei; se adauga morcovii si se prajesc impreuna cu carnea. Se condimenteaza cu sare si piper.
- Se incalzeste cuptorul la 180 grade C. Se desface aluatul si se taie in 9 patrate. Se intinde, usor, fiecare bucata de aluat cu sucitorul presarat cu faina.
- Se aseaza gramajoare de carne tocata, lasand marginile aluatului libere. Se separa albusul de galbenus; se ung marginile aluatului cu albus batut. Se indoaie colturile spre mijloc si se apasa tare sa se lipeasca.
- Se aseaza pachetelele pe o tava umezita si tapetata cu hartie de copt. Se amesteca galbenusul cu lapte si se ung pachetelele. Se da tava la cuptor cca. 25 de minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super
Punctează această reţetă