1. toate legumele se spala si se taie bastosase lungi 2. ceapa se taie rondele 3. batoanele de surimi se dezgheata si se taie pe lung 4. se condimenteaza, din belsug, cu sosurile si restul de condimente 5. foile de placinta se dezgheata pentru 10 minute (nu mai mult. daca sunt prea calde nu se vor mai desprinde intre ele) 6. oul se bate cu 30 ml apa 7. foile de placinta se intind pe o masa si se taie o data la mijloc. fiecare jumatate se taie in patru bucati dreptunghiulare 8. marginile foii de placinta se ung cu un penson cu oul batut 9. o linguga din compozitie se infasoara in foaia de placinta ca in imagine, sigiland lipirea foii, la final, cu ou batut 10. se prajesc in ulei pana se rumenesc. 11. Gata! Se servesc, neaparat, cu sos picant - dulce - acrisor.
Cata rautate au unii! am vizitat si eu site-ul isabelei sa vad cat e de praf si am fost uimita sa gasesc o gramada de retete deosebite. Cu siguranta nu as fi intrat pe site daca nu ar fi comentat rautacioasa de mai jos. In final un sut in dos e un pas inainte. Multumesc!
Comentarii (11):
Buuuun
Deosebita reteta; mai mult decat buna
Cata rautate au unii! am vizitat si eu site-ul isabelei sa vad cat e de praf si am fost uimita sa gasesc o gramada de retete deosebite. Cu siguranta nu as fi intrat pe site daca nu ar fi comentat rautacioasa de mai jos. In final un sut in dos e un pas inainte. Multumesc!
Retete super...multumesc!!!
Am vizitat si site-ul..sunt retete destul de practice...multumesc pentru idei....
Bun bun bunn
Am citit si pe site-ul isabela.., habar nu are ,nu stiu de unde scoate atatea prostii
E varza reteta. sosuri, condimente, uleiuri si pachetelele de primavara nu se prajesc asa, in ulei...
Prea...prea!
Prea multe sosuri de tot felul si peste toate condiment chinezesc praf.