Legumele pentru umplutura se cales la foc iute in ulei:ceapa,morcovii,ardeii,varza.in privinta umpluturii sunt multe variante,eu am ales varianta doar cu legumele acestea.umplutura poate fi si cu altfel de legume si cu carne si legume.
Se ia foaia din pachet si se pune cam jumatate de minut,in apa rece dupa care se scoate si se pune pe un servet umed,un minut.
Punem o lingura de umplutura,se-mpaturesc ca sarmalele.Se prajesc pachetelele in mult ulei, 3 cesti de ulei, incins,fara sa fumege,doamne fereste,(deep fry)se aseaza pe platou si se servesc.daca servirea nu e imediata se acopera cu folie de aluminiu si se reincalzasc la microunde.
Ptr.dippimg sauce(sosul in care se poate inmuia pachetelul inainte de a-l manca) din zahar,otet si 2 linguri apa,facem un amestec ce-l punem la fiert la foc incet pana se topeste zaharul , dupa care il lasam la foc mai incet,pana se leaga siropul.la sfarsit punem ardeiul iute si inchidem focul.
Am sa fac si eu dar eu am alta reteta taiem legumele julion ,morcovi ,ceapa ,vinete,ardei,dovlecei,apoi le inpaturim in foaia de orez ca pe sarmale le punem intro tava le ungem cu ulei de masline si le bagam la cuptor sa fie incins la 180de grade dupa 20 de minute la întoarcem apoi le servim pe pat de legume si cu un sos dulce acrisor peste
Comentarii:
Am sa fac si eu dar eu am alta reteta taiem legumele julion ,morcovi ,ceapa ,vinete,ardei,dovlecei,apoi le inpaturim in foaia de orez ca pe sarmale le punem intro tava le ungem cu ulei de masline si le bagam la cuptor sa fie incins la 180de grade dupa 20 de minute la întoarcem apoi le servim pe pat de legume si cu un sos dulce acrisor peste