Pui cu sos de rosii si usturoi

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Intai si intai bagam pulpele la cuptor dupa ce le-am condimentat bine.In timp ce ele se fac ne ocupam de sos.
  • Rosiile se decojesc de pielite,se taie cubulete si se pun in tigaie,la foc potrivit.Cand incep sa fiarba se adauga si ceapa tocata marunt,apoi ardeiul.
  • Se lasa sa fiarba la foc mic,amestecand din cand in cand, Spre sfarsit cand sosul incepe sa capete consistenta,se adauga usturoiul maruntit si maslinele taiate rondele.
  • Se lasa sa fiarba la foc mic,amestecand din cand in cand, Spre sfarsit cand sosul incepe sa capete consistenta,se adauga usturoiul maruntit si maslinele taiate rondele.
  • Se condimenteaza,iar la sfarist se pune si o mana de patrunjel proaspat.

Punctează această reţetă

TTotata

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

maria

Poți pune și ardei copt sau gogoșar

abuz

anonymous

Practic sunt doua retete, Pulpe de pui la cuptor si Sos de rosii cu usturoi. La reteta cu pulpe de pui la ingrediente apare carne de pui, dar la preparare apar pulpe de pui care se comdimenteaza(cu ce?), apoi se baga la cuptor(cum, cat, la ce temperatura?) si gata cu carnea. Se face sosul (intr-o tigaie?, cat de mare?) si cu asta gata. Carnea nu se intalneste niciodata cu sosul!

abuz

anonymous

Simplu

abuz