Pui cu sos de rosii si usturoi
Ingrediente
2
Cost estimat: 0.54Euros€ (0.27€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Lasat doua minute si adaugat o cescuta de vin(una in cratita,una pe gat: lasat sa fiarba pana ce s-a evaporat vinul.
- Adaugat 5rosii pt gatit(curatate si tocate bine),putina apa si o lingurita de bulion mai pus si o mana de ciuperci
.stateau asa cuminti fierte in oala alaturata de nu indurat sa le ignor. - Lasat sa fiarba cand au fost bine fierte pulpele si sosul scazut "transferat"totul intr-o tava inalta pt cuptor
pus usturoi pisat lingurita de oregano si putina sare bagat la cuptor stiu cate minute ,ca intre timp facut papanasi si uitat de ele scos exact cand a trebuit cica se face mamaliga la ele oi face cand vine sotul.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 190Kcal
- Carbo: 0.5g
- Grăsimi: 20.6g
- Grăsimi sat.: 2.8g
- Proteine: 0.4g
- Fibre: 0.9g
- Zahăr: 0.3g
- ProPoints: 5
- SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (26g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: