Pui cu sos de rosii si usturoi

Felul principal
Foarte ușor
50 min
289 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 7.83 (1.96€/porție)

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Carnea bine condimentata o punem la foc mic cu 3 linguri de ulei si vin.Cand a scazut adaugam sucul de rosii si putina apa daca este nevoie,sa acoperim carnea.
  • Punem si usturoiul pisat si potrivim gustul de sare.Lasam sa fiarba la foc mic,pana scade sosul si carnea e bine fiarta.
  • Punem vasul la cuptor,pentru 15-20 de minute,pana se rumeneste.Se serveste presarat cu patrunjel si cu mamaliguta calda.Participam la concursul de pe bucataras.ro

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 289Kcal
  • Carbo: 4.8g
  • Grăsimi: 12.6g
  • Grăsimi sat.: 2.2g
  • Proteine: 34.3g
  • Fibre: 1.6g
  • Zahăr: 1.5g
  • ProPoints: 7
  • SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (201g)
miha278Miha278

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Hmmm,,gustos

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buuuuun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bunicica retata nu este stralucita dar merge

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun , cred :-?? .

abuz

aurelianandrean

Foarte buna

abuz