Pui cu sos de rosii si usturoi
Ingrediente
4
Cost estimat: 7.83Euros€ (1.96€/porție)
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Carnea bine condimentata o punem la foc mic cu 3 linguri de ulei si vin.Cand a scazut adaugam sucul de rosii si putina apa daca este nevoie,sa acoperim carnea.
- Punem si usturoiul pisat si potrivim gustul de sare.Lasam sa fiarba la foc mic,pana scade sosul si carnea e bine fiarta.
- Punem vasul la cuptor,pentru 15-20 de minute,pana se rumeneste.Se serveste presarat cu patrunjel si cu mamaliguta calda.Participam la concursul de pe bucataras.ro
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 289Kcal
- Carbo: 4.8g
- Grăsimi: 12.6g
- Grăsimi sat.: 2.2g
- Proteine: 34.3g
- Fibre: 1.6g
- Zahăr: 1.5g
- ProPoints: 7
- SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (201g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Hmmm,,gustos
am gătit această rețetă
anonymous
Buuuuun
am gătit această rețetă
anonymous
Bunicica retata nu este stralucita dar merge
am gătit această rețetă
anonymous
Bun , cred :-?? .
A
aurelianandrean
Foarte buna
Punctează această reţetă