Ingrediente: 290g faina 180ml lapte 1/2 lingurita zahar 1/2 lingurita sare 7g drojdie 1 lingura de lapte si o lingura de zahar extra (pentru activarea drojdiei)...
Ingrediente: 1/2 punga de spanac inghetat (luat to de la Carrefour) (dezghetat si taiat marunt daca nu e deja macinat) 1 conserva de artichoke marinat-taiat...
Ingrediente: pentru perisoare: 1 kg carne tocata de porc, 300 g orez, o ceapa mare taiata cat mai marunt, un ou, marar, patrunjel, boia dulce, pentru sos:...
Ingrediente: pentru snitele: 8 bucati cotlet porc 2 oua faina pesmet sare, piper pentru sos 400 g ciuperci 200 ml vin 200 ml smantana doua cepe patrunjel verde...
Ingrediente: 4 trunchiuri mai mari de merluciu curatate de solzi si crestate de-a latul o lamaie taiata rondele 3-4 feliute de unt piper sare 2 frunze dafin o...
Ingrediente: 2 pastravi 3 linguri unt jumatate de ceapa 4-5 catei de usturoi 2 felii de lamaie faina da grau 1 lingura faina de porumb 500 g smantana 50 ml vin...
Ingrediente: 800 g pulpa porc sare piper rozmarin salvie boabe de mustar 100 ml ulei zeama de la jumatate de lamaie pentru garnitura 400 g orez o ceasca de vin...
Ingrediente: 4 linguri unt 5 linguri sos Tabasco 1 lingura otet alb 900 g aripioare pui Faina Ulei Crema de branza: 125 g branza cu mucegai 225 ml lapte batut...
Ingrediente: 500 g carne de pui , 150 g ciuperci, 300 ml smantana, 1 ceapa, 3 catei de usturoi, 3-4 felii bacon afumat , 1 ou, 200 ml supa, 150 ml vin alb...
mal
Zilele trecute am facut acesti ardei umpluti cu carne de curcan si legume , care au iesit foarte gustosi si ...dupa cum v-am promis pe facebook, iata azi postez si reteta :)
Prepar destul de des ardei umpluti si in cantitati impresionante , d
Se spala bine-bine cartofii (eu am pus 3 de persoana), fara sa se curete de coaja. Eu am folosit cartofi noi. Se inteapa din loc in loc cu furculita si se pun in cuptorul incins, direct pe gratar, aprox. 1 ora, sau pana furculita patrunde foarte usor in e
Fierbem cartofii intregi (circa 1 kg) , dar curatati de coaja fina, in apa cu sare. Cand sunt gata ( dar sa nu fie fierti prea mult), ii taiem felii ( daca sunt prea mari, ii taiem intai in jumatati sau sferturi, si apoi ii feliem). Intr-o tigai incapatoa