Paste multicolore cu sos de smantana
votează acum
Ingrediente
2
Rețete inrudite
Paste amatriciana, rețeta tradițională pas cu pas
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Punem pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe plic.Separat intr-o tigaie mai inalta topim putin unt.
- Adaugam ceapa tocata marunt si condimentam dupa gust cu sare si piper. Punem apoi treptat smantana si dupa ce da de cateva ori in clocote adaugam mascarpone.
- Cand sosul se ingroasa putin, oprim focul. Servim pastele fierte si scurse bine cu sosul de smantana. Ca extra mai puteti adauga 200-300 g sunca afumata rumenita usor.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 1144Kcal
- Carbo: 136.4g
- Grăsimi: 72.9g
- Grăsimi sat.: 43.4g
- Proteine: 41.3g
- Fibre: 6.5g
- Zahăr: 13.9g
- ProPoints: 38
- SmartPoints: 44
Informații nutriționale pentru 1 porție (490g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!