Paste multicolore cu sos de smantana

votează acum
Paste multicolore cu sos de smantana
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min
1145 Kcal

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Paste amatriciana, rețeta tradițională pas cu pas


Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Punem pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe plic.Separat intr-o tigaie mai inalta topim putin unt.
  • Adaugam ceapa tocata marunt si condimentam dupa gust cu sare si piper. Punem apoi treptat smantana si dupa ce da de cateva ori in clocote adaugam mascarpone.
  • Cand sosul se ingroasa putin, oprim focul. Servim pastele fierte si scurse bine cu sosul de smantana. Ca extra mai puteti adauga 200-300 g sunca afumata rumenita usor.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 1144Kcal
  • Carbo: 136.4g
  • Grăsimi: 72.9g
  • Grăsimi sat.: 43.4g
  • Proteine: 41.3g
  • Fibre: 6.5g
  • Zahăr: 13.9g
  • ProPoints: 38
  • SmartPoints: 44
Informații nutriționale pentru 1 porție (490g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+