Paste cu sos de smantana

Paste cu sos de smantana
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Pastele se fierb in apa cu sare, conform cu instructiunile de pe pachet. Intre timp se pune uleiul la incins intr-o cratita, dupa care se toarna faina desfacuta in 1/2 cana de apa si se amesteca bine cu telul pentru a nu forma cocoloase.
  • Se adauga smantana si se lasa sa dea cateva clocote dupa care se adauga ciupercile taiate si trase putin intr-o tigaie alaturi de sunca, busuiocul, sarea si piperul dupa gust, iar la sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt. Se amesteca pastele cu sosul si se mai lasa 10 minute inainte de a fi servite. Se servesc calde.
CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

E cam scarboasa

abuz