Pandoro sub forma de brad

Desert
8 porții
Foarte ușor
30 min

Mergem în Italia pentru sărbătorile de sfârșit de an cu acest Pandoro umplut! Pentru că da, aici nu este vorba doar de a gusta acest desert ci de a-l împodobi cu doua creme: una cu aroma de ciocolată și cealaltă de vanilie. Un desert super ușor, extra rapid și mai ales fără gătit deoarece tot ce trebuie sa faci este sa folosești un Pandoro gata preparat și să-l umpli cu cremele tale. O soluție de ultimă oră care va încânta întreaga familie ;-)


Ingrediente

8

Frișca cu Nutella:

Friscă cu vanilie:


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Timp așteptare15 min


Observații

Ce pandoro ar trebui să folosesc?
Noi am folosit un pandoro de 1 Kg. Este o brioșă italiană consumată în mod tradițional în perioada sărbătorilor de Crăciun. Sunt altele mai mici, nu ezitați să adaptați cantitățile în funcție de mărimea brioșei dsv.

Cu ce ​​să înlocuiți pandoro-ul?
Puteți folosi o brioșă clasică, dar nu veți avea forma de stea caracteristică pandoro-ului și nu veți putea face un brad.

Cu ce ​​pot înlocui cremele?
Puteți folosi speculoos tartinabil, unt de arahide sau o cremă din piure de semințe oleaginoase (migdale, fistic...).

Cât timp înainte poate fi făcut acest pandoro umplut?
Puteți prepara crema cu maxim 3 zile înainte. Păstrați-o într-un recipient ermetic, într-un loc răcoros înainte de utilizare. Vă sfătuim să umpleți pandoro-ul în aceeași zi!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+