Aripioare picante cu sos de branza albastra

Aripioare picante cu sos de branza albastra
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Crema de branza:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Bagel cu somon, castravete si crema de branza


Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Se topeste untul, sosul iute si otetul. Se rastoarna intr-un bol. Se amesteca ingredientele pentru sos in alt bol se asezoneaza si se pune la rece acoperit.
  • Se taie aripile pe jumatate, se ung cu sare, piper si faina. Se prajesc in ulei pana devin auri apoi se rastoarna in sosul de unt. Se servesc cu sosul de branza.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+